2777
2789
عنوان

عاشق شدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم هیچ وقت اینارو تجربه نکنی منم مثل تو بودم ولی دیدم واقعیه اصلا به منطقی بودنم نیست من به هم ...

نه من نمیاد

اونقدر منفعت طلبم، کسی که باب میلم نیست و درجا رد میکنم، ببینم کسی به دلم نشسته دارم جذبش میشم، زووود بلاک😂

عیبی نداره عزیزم، تجربه بوده😚

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
دوست ندارم با حرفی که میزنم ناراحتت کنم ولی امیدوارم همیشگی باشه، هم حال خوبت و هم رابطت:) موفق باشی ...

رابطه ایی نیست فقط دوست معمولیم من روش کراشم حتی نمیدونم از من خوش میاد یا نه

نه من نمیاداونقدر منفعت طلبم، کسی که باب میلم نیست و درجا رد میکنم، ببینم کسی به دلم نشسته دارم جذبش ...

افرین همینطوری ادامه بده 😂🙃❤️ اصلا چیزه جالبی نیست 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

رابطه ایی نیست فقط دوست معمولیم من روش کراشم حتی نمیدونم از من خوش میاد یا نه

منم تو یه همچین وضعیتی بودم ولی طرف بعدش تبدیل به عشقم شد و الان بشدت پشیمونم، دیشب جدا شدیم:) 

آدم از بعدش خبر نداره نمیدونی بعدش چی میشه، ولی الان خیلی دلم میخواد برگردم به زمانی که باهاش حرف نمیزدم 

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

منم تو یه همچین وضعیتی بودم ولی طرف بعدش تبدیل به عشقم شد و الان بشدت پشیمونم، دیشب جدا شدیم:) آدم ا ...

من دیوونش شدم میدونی از چی میترسم اون  هیچ حسی بهم نداشته باشه اگه یک دهم من دوسم داشته باشه من راضیم

من دیوونش شدم میدونی از چی میترسم اون هیچ حسی بهم نداشته باشه اگه یک دهم من دوسم داشته باشه من راضی ...

میدونم چی میگی،صبر کن ببین خودش بهت میگه یا نه، سعی کن آنالیزش کنی اگه احیانا صبرت تموم شد یا حالا هر چی دیگه این بستگی به اقدامت داره

ولی اگه نظرمو بخوای، تو هیچوقت اینو بهش نگو. 

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)