2821
2789
عنوان

عاشق شدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم هیچ وقت اینارو تجربه نکنی منم مثل تو بودم ولی دیدم واقعیه اصلا به منطقی بودنم نیست من به هم ...

نه من نمیاد

اونقدر منفعت طلبم، کسی که باب میلم نیست و درجا رد میکنم، ببینم کسی به دلم نشسته دارم جذبش میشم، زووود بلاک😂

عیبی نداره عزیزم، تجربه بوده😚

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
دوست ندارم با حرفی که میزنم ناراحتت کنم ولی امیدوارم همیشگی باشه، هم حال خوبت و هم رابطت:) موفق باشی ...

رابطه ایی نیست فقط دوست معمولیم من روش کراشم حتی نمیدونم از من خوش میاد یا نه

نه من نمیاداونقدر منفعت طلبم، کسی که باب میلم نیست و درجا رد میکنم، ببینم کسی به دلم نشسته دارم جذبش ...

افرین همینطوری ادامه بده 😂🙃❤️ اصلا چیزه جالبی نیست 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

رابطه ایی نیست فقط دوست معمولیم من روش کراشم حتی نمیدونم از من خوش میاد یا نه

منم تو یه همچین وضعیتی بودم ولی طرف بعدش تبدیل به عشقم شد و الان بشدت پشیمونم، دیشب جدا شدیم:) 

آدم از بعدش خبر نداره نمیدونی بعدش چی میشه، ولی الان خیلی دلم میخواد برگردم به زمانی که باهاش حرف نمیزدم 

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

منم تو یه همچین وضعیتی بودم ولی طرف بعدش تبدیل به عشقم شد و الان بشدت پشیمونم، دیشب جدا شدیم:) آدم ا ...

من دیوونش شدم میدونی از چی میترسم اون  هیچ حسی بهم نداشته باشه اگه یک دهم من دوسم داشته باشه من راضیم

من دیوونش شدم میدونی از چی میترسم اون هیچ حسی بهم نداشته باشه اگه یک دهم من دوسم داشته باشه من راضی ...

میدونم چی میگی،صبر کن ببین خودش بهت میگه یا نه، سعی کن آنالیزش کنی اگه احیانا صبرت تموم شد یا حالا هر چی دیگه این بستگی به اقدامت داره

ولی اگه نظرمو بخوای، تو هیچوقت اینو بهش نگو. 

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792