nemidonem مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3286 عنوان عاشق شدم🥲 559 بازدید | 27 پست اونقدر بد عاشق شدم که خواب و خوراک و ازم گرفته اونقدر بد عاشقش شدم که یه پیامش روزمو میسازم اونقدر بد عاشقش شدم که یه روز نشنیدم صداش حالمو بد میکنه🥲🥲🥲 1403/10/27 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلیناخانومممم عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5777 چند وقته باهمین میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5134 کاش دو طرفه باشه ولی اشتباه کردی چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
نونوالقلم عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 783 منم همینطوری بودم جدا شدیم از هم من هنوز همونطوریم نکن وابستگیتو کم کن خیلی ضربه میخوری اینجوری
sepideh1379 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 20855 شعتمن چرا بعد ۲۴ سال چنین حسی بکسی ندارم 😅تو اشعار و قصه هام دیدم، لاغر میشن، کم حرف، منزوییییمن اینقدر منطقیم برام اتفاق نیوفتاده😅 🏋️♀️👩🏻🦱🌱
nemidonem مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3286 دیروز حالم بد بهم پیام داد گفتم تنهام هیچکی پیشم نیس دلم برا همه تنگ شده بهم گفت خودم نازتو میکشم دختر کوچولو نمیدونم دوسم داره یا نه ولی من دیوونشم
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34994 دقیقا ۶ سال تمام روزها و شبام ایتجوری گذشت.احرش به هم نرسیدیم تو بدترین سرایط منو تنها گذاشت پشیمون سد اما دیگه اجل مهلتش نداد تصادف کرد و رفت.زندگی خیلی عجیبه خیلی.ولی زندگی ادامه داره .... یاشاسین آذربایجان💓✌
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5134 شعتمن چرا بعد ۲۴ سال چنین حسی بکسی ندارم 😅تو اشعار و قصه هام دیدم، لاغر میشن، کم حرف، منزوییییمن ای ... امیدوارم هیچ وقت اینارو تجربه نکنی منم مثل تو بودم ولی دیدم واقعیه اصلا به منطقی بودنم نیست من به همه ی اینا میخندیدم جوری سرم اومد که .... چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤