2777
2789
عنوان

بیماری نوزاد

76 بازدید | 7 پست

دخترم تازه رفته تو ۷ماهه دو روزه مریض شده روز اول هر چی شیر می‌خورد می‌ریخت بیرون دوبار بردمش دکتر

الان بالا نمیاره فقط خیلی بی حاله مدام اسهال میره 

کسی تجربه داره چی کار کنم تا خوب بشه

لحظه شماری میکنم برای گرفتن دستات👶🤍
شبیه ویروسه پسر منم کوچیکتر بود دچار شد یبار..من فقط بهش آب میوه..او آر اس میدادم و شربت دمیترون..+م ...

ممنون.من میخاستم غذای کمکی شروع کنم که مریض شد اگه بهش فرنی پوره این چیزا بدم مورد داره 

یا صبر کنم خوب بشه 

لحظه شماری میکنم برای گرفتن دستات👶🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون.من میخاستم غذای کمکی شروع کنم که مریض شد اگه بهش فرنی پوره این چیزا بدم مورد داره یا صبر کنم خ ...

نه نده اسهالش بیشتر میشه..نون خالی بده دستش..سیب، قاچ کن بذار قهوه ای بشه بهش بده..موز له کن بده..

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

لوپرامید 

اگه درست گفته باشم 

فقط فقط پنج قطره بدی خوب میشه 

بیشتر نه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️