2777
2789
پس باید چیکار کنیم؟ینی هیچ راهی واسه فهمیدنش نیس؟من این چندوقته خیلی استرس گرفتم 

ببین گلم نگرانی واسترس هیچی رو حل نمیکنه فقط سعی کنین خونه هاتون ایمن و بیمه باشه وهمیشه آمادگیشو داشته باشین اما نگران نباشین چون این خطر رو نمیشه پیشگیری وپیش بینی کرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ساکن مازندرانم و دقیقا رو گسل گرگان رشت ساکنیم. یعنی این گسل ازگرگان شروع میشه وتارشت ادامه داره.امما هیچکس باورنمیکنه و خونشو بیمه نمیکنه اماهمسرم به حرفم اعتماد کرد واینکارو کرد

پس باید چیکار کنیم؟ینی هیچ راهی واسه فهمیدنش نیس؟من این چندوقته خیلی استرس گرفتم 

عزیزم بلای طبیعی هست 

غیز قابل پیش بینی 

ما فقط میتونیم احتیاط کنیم و اگه خدا رو قبول داریم که میگیم وقتی مرگ کسی برسه نمیشه جلوش رو گرفت اون وقت با ارامش زندگی رو دنبال میکنیم 

اگه کاسه عمر کسی تموم نشده باشه ، زلزله، سیل،طوفان هیچی نمیتونه باعث تموم شدن عمرش بشه 

شما بارداری عزیزم ، نی نی کوچولو به ارامش نیاز داره ، خودت رو به دستان خدایی بسپار که نی نی رو بهت داده و با ارامش دوران بارداریت رو طی کن گلم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

بچه ها یه سوال طبقه اول ادم کمتر زلزله رو حس میکنه اخه ما طبقه اولیم و اگه اون شب اون صدای وحشتناک نمیومد شاید اثلا متوجه زلزله نمیسدم چون حتی لوسترامون هم تکون نخورد با اینکه سمت غرب تهران هستیم

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

منم کانال استاد برهمند عضو هستم و دیدم زلزله هایی که پیش بینی کردن خیلی هاشون اتفاق میوفتن 

شهر ماروهم پیش بینی کردن   

ان شاالله خدا کمک کنه و زمین اروم بشه ایت الکرسی و ایه ۴۱ سوره فاطر بخونید لطفا 

🙁

ببین گلم نگرانی واسترس هیچی رو حل نمیکنه فقط سعی کنین خونه هاتون ایمن و بیمه باشه وهمیشه آمادگیشو دا ...

کاش یه راهی واسه پیش بینی بود و یا حداقل مث ژاپن ایمن بودیم 

این اقام گفته اگر این اتفاق بیوفته نگفته که به زودی میوفته

بله تمام ایران امکان وقوع زلزله هست 

کسی نمیتونه جلوش رو بگیره فقط میشه ایمن سازی کرد 

تو سایتی که گزاشتم که سخنان کامل ایشون هست ، از ریشتر صحبتی نشده که کانال های زرد و یا بعضی سایت های زرد با بولد کردن مقدار ریشتر و زمان اون سعی در پربازدید تر کردن سایت خود دارن .

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت 😍😍 خدا خودش بهمون رحم کنه فقط

خدا اگه بخواد شیشه رو کنار سنگ هم حفظ میکنه عزیزدلم 

مواظب خودت و نی نی باش و بسپار به خودش :* 

سعی کنین اصلا بهشفکرنکنین. منی که زمین شناسی خوندم ومیدونم اطرافم چه خبره اگه بخوام به این چیزا فکرکنم باید هر روز توو استرس باشم اما نیستم خودمونو بسپریم به خدا. هرچی سرنوشتمونه همون رقم میخوره اما این مدت کمی هوشیارترباشیم فقط همین. انشاا... این بلا هم تموم میشه و ازسر هممون به خیر میگذره هم مردم تهران و هم شهرهای دیگه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز