2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان این زلزله اصلی بود؟

عزیز زلزله اصلی و فرعی نداره 

لرزش زمین فعل و انفعال هست و نمیشه پیش بینی کرد  و حدس زد این اصلی یا فرعی 

اسمش مشخص بلای طبیعی ، یعنی قابل پیش بینی نیست 

مگه توفان چند وقت قبل تهران رو پیش بینی کردن ؟ 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

⛔️سلام احتمال زلزله در جنوب شرقی استان اصفهان و مرز شمالی استان یزد بابزرگی حدود پنج ریشتر تا ده روز آینده بین نایین ومیبد⛔️

۲/۱۰/۹۶

دوستان و سروران گرامي لطفا جهت خبر رساني فراگير به تمامي دوستان و آشنايان آدرس كانال را اطلاع رساني كنید تا شايد به عنوان يك كانال رسمي  بموقع بتوانیم اطلاع رساني  کنیم و جان عزيزانمان را نجات دهيم.

كوچك شما برهمند

@pishbiniezelzele21

نقشه گسل های فعال ایران رو براتون فرستادم ببینین ایران کلا رو گسل هست خطای قرمز گسل هستن. باوجود این همه گسل که بهدهم هم ارتباط دارن این زلزله ها طبیعی هستن خونه هاتون رو بیمه کنین این مدت هم هوشیارترباشین این اخبار پیش بینی زلزله روهم باور نکنین

سلام احتمال زلزله در جنوب شرقی تهران ، ماما زند ، ورامین و ری بزرگی ۵تا۶ ریشتر تا هفته آینده  ۳ ...

گفته بین 5 تا 6 ریشتر که اگه خدایی نکرده بیاد فکر نکنم اسیبی به کسی بزنه مگه اینی که اومد 5/2 دهم نبود خداروشکر که هیچی نشد

اینکه میگن حوالی کردستان بوشهر و اون اطراف زلزله میاد هنر نکردن. دستگاههای لرزه نگار هر روز داره توو پهنه زاگرس حداقل بیست تا زلزله خفیف رو ثبت میکنه و علت این لرزش ها هم حرکت ورقه عربستان به سمت ایرانه. پس زاگرس یه پهنه فعاله .اما بقیه نقاط ایران رو نمیشه پیش بینی کرد

https://www.shahrekhabar.com/analysis/151401012070614

عزیزدل 

شما تو این سایت حرفی مبنی بر این میبینید که این پژوهشگر این حرف رو زده ؟ نه این حرف رو خود افراد میزنن 

متن گفتگویی که تو رورنامه نوشته شده این هست 

http://www.irna.ir/fa/News/82772542

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
خانوما هیچ زلزله ای قابل پیش بینی نیست و نمیتوون بگن چندوقت بعد چه زلزله ای میاد. من کارشناسی ارشد ز ...

پس باید چیکار کنیم؟ینی هیچ راهی واسه فهمیدنش نیس؟من این چندوقته خیلی استرس گرفتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز