راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
⛔️سلام احتمال زلزله در جنوب شرقی استان اصفهان و مرز شمالی استان یزد بابزرگی حدود پنج ریشتر تا ده روز آینده بین نایین ومیبد⛔️
۲/۱۰/۹۶
دوستان و سروران گرامي لطفا جهت خبر رساني فراگير به تمامي دوستان و آشنايان آدرس كانال را اطلاع رساني كنید تا شايد به عنوان يك كانال رسمي بموقع بتوانیم اطلاع رساني کنیم و جان عزيزانمان را نجات دهيم.
نقشه گسل های فعال ایران رو براتون فرستادم ببینین ایران کلا رو گسل هست خطای قرمز گسل هستن. باوجود این همه گسل که بهدهم هم ارتباط دارن این زلزله ها طبیعی هستن خونه هاتون رو بیمه کنین این مدت هم هوشیارترباشین این اخبار پیش بینی زلزله روهم باور نکنین
اینکه میگن حوالی کردستان بوشهر و اون اطراف زلزله میاد هنر نکردن. دستگاههای لرزه نگار هر روز داره توو پهنه زاگرس حداقل بیست تا زلزله خفیف رو ثبت میکنه و علت این لرزش ها هم حرکت ورقه عربستان به سمت ایرانه. پس زاگرس یه پهنه فعاله .اما بقیه نقاط ایران رو نمیشه پیش بینی کرد