2777
2789
عنوان

شوهرم چک داره ببینید مدیریتم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 57 پست
انشالله پربرکت.حتما حقوق همسرتون ثابت نیست.چون ما حقوقمون ثابته دیگه چیزی نمیمونه بخایم خرج خونه کنی ...

بله خدا ایشالا به شمام برکت بده خوش بحالتون حقوقتون ثابته برای ما کاسبه 😊😂یروز شاهیم یروز هیچی نداریم مدیریتشم خیلی سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐شما به ماکارونی سادم در نظر بگیری باید ۳۰۰ خرجش کنی چجوری حساب میکنی

عزیزم منظورم حتما صد نبود ولی همه خانواده ها ماهانه دو‌ یا سه میلیون خرید خونه میکنن و با همون آشپزی میکنن منظورم این بود اگه تو همون غذاهای بیرونتو حساب کنی خیلی بیشتر از این پول میشه

بله خدا ایشالا به شمام برکت بده خوش بحالتون حقوقتون ثابته برای ما کاسبه 😊😂یروز شاهیم یروز هیچی ندا ...

وای ن عزبزوومم.

حقوق ما اصلا چیزی نبستت...

باور کن الان نون نداریم پول نبست.

۱۲ تومانه

گاهی اسنپ میره..ولی ماشینمون ی ماه خرابه دیگه نرفت.حالا تازه زنگ زد گفت میرم پیش ی نفر ببین پول نمید ...

الا داداش من کارش فنیه قبلا شرکت کاراش فنیشونو انجام میداد همین حدودا حقوقش بود دیگه بعد دو سه سال عقل کرد در امد الا حقوقش چون واسه خودش برای مردم کار میکنه خیلی بهتر شده شوهر شما نمیتونه شغل ازاد برداره الخصوص شغلای فنی خیلی درامد خوبی داره برادر شوهرمم الا رفته تو کار فروش اهن خیلی درامد داره از بقیه میخره میبره میفروشه دو سه ملیون سود میکنه راحت هر فروش

بابا منظورم این بود غذای بیرون گرون تر از غذای خونه درمیاد حتی ارزون ترینش

بله غذای خونه کمتر درمیاد اما نه اونقد.

الان کدو سبز 60 تومنه تا تهش برو خودت

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍