2777
2789
مساله کوچیک نیس هی این ریز ریزا رو هم جمع میشه یدفعه ادمو از پا درمیاره ادم فکر میکنه ضعیفه

راست میگی هی حرف دلت و نمیگی هی بهت اهمیت ننیدن هی خردت میکننو قلبت درد میاد دیگ آدم سابق نیستی و آدم بد توییی تهش

راست میگی هی حرف دلت و نمیگی هی بهت اهمیت ننیدن هی خردت میکننو قلبت درد میاد دیگ آدم سابق نیستی و آد ...

دقییییقا 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مساله کوچیک نیس هی این ریز ریزا رو هم جمع میشه یدفعه ادمو از پا درمیاره ادم فکر میکنه ضعیفه

گاهی در کمال اینکه آرزو دارم امید دارم دلم میخواد نباشم اینقدر ک فشار روم اینقدر اذیتم

همین چند دقیقهپیش خوب بودما الان قلبم گرفت انگار مچاله شده کاش بدونن منم آدمم دل دارم

اخه تا کی تحقیر تا کی خرد کردنت حالم و بهم میزننن خستمممممم چشام خیس شدیکم ولی گریم نمیگیره هنوز

عزیزم ب خودت سخت نگیر زندگی همینه 

اروم باش 

میتونم بپرسم چند سالتونه؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
همین چند دقیقهپیش خوب بودما الان قلبم گرفت انگار مچاله شده کاش بدونن منم آدمم دل دارم

بزن بیرون از خونه یکم هوات عوض شه

20

ای جان 🤗 هنو سنت برا این حرفا خیییییییلی پایینه 

فضاتو عوض کن روبراه میشی ی اهنگ شاد پلی کن برو ارایش کن بزن بیرون 

بزن بیرون از خونه یکم هوات عوض شه

اتفاقا مامانم میخواست بره با آبجیم بعد من سعی کردم درس بخونم یک دفعه گفتم دلم میخواد قرص بخورم خودم رو بکشم مامانم گفت آبجیم هم نمیخواد بره بعد اومد دنبالم من برم از غرغرای آبجیم ترسیدم گفتم نمیام اینا مامانم رفت میگم کاش میرفتم

اتفاقا مامانم میخواست بره با آبجیم بعد من سعی کردم درس بخونم یک دفعه گفتم دلم میخواد قرص بخورم خودم ...

بییییخییال این حرفا چیه میزنی 

نزدیک پریودت نیستی؟