2821
2789
عنوان

یه ایده میدین

45 بازدید | 2 پست

سلام خانما

من امسال نهم هستم و الان بازم همون مسخره بازیه سال های قبل شروع شده (جشنواره خوارزمی) و من واقعا نمی‌دونم چی درس کنم گفتن یا دست سازه باشه یا اختراع کمکم کنید لطفاً برای کارو فناوری لازم دارم چون من نه لپ‌تاپ دارم نه کامپیوتر امسال نتونستم هیچکدوم از کارای برنامه سازی رو انجام بدم و الان واقعاً احتیاج دارم به نمره اش 

پس لطفاً اگه کمکی از دستتون برمیاد ازم دریغ نکنید🌹🌹

زندگی عجیبه،یکی با یه ماشینش کل زندگی آدمای شهرو داره یکی کل زندگی شو بزاری روی هم نصف اون ماشین نمیشه. توی یه تیمارستان یه آقایی رو با زنجیر بسته بودن که برای بار چهارم خودکشی نکنه در حالیکه اوت طرف دیوار توی اتاق بغلی اون یکی آقاهه داشت برای زنده موندن از شر سرطان معده اش تلاش میکرد. زندگی همینه! همین قدر مزخرف 🥲💔. قابل توجه همه خوشگل خانوما. کاربری دست سه نفرههههههههههه(سه نفررر). ماچ به کلتون بای بای😇😘

ممنون

زندگی عجیبه،یکی با یه ماشینش کل زندگی آدمای شهرو داره یکی کل زندگی شو بزاری روی هم نصف اون ماشین نمیشه. توی یه تیمارستان یه آقایی رو با زنجیر بسته بودن که برای بار چهارم خودکشی نکنه در حالیکه اوت طرف دیوار توی اتاق بغلی اون یکی آقاهه داشت برای زنده موندن از شر سرطان معده اش تلاش میکرد. زندگی همینه! همین قدر مزخرف 🥲💔. قابل توجه همه خوشگل خانوما. کاربری دست سه نفرههههههههههه(سه نفررر). ماچ به کلتون بای بای😇😘

جدی جدی کسی نیست؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز