2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم برای ریمل خوب هزینه کن چون مربوط به چشمه و حساسه 

من دوسه و لنکوم رو معرفی میکنم 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

اترنتی عالیه بااینکه ضداب نیست ولی با عرق کردن اصلا نمیریزه و مژه هاتو هم پرمیکنه هم بلند 

قیمتش 35000 تومانه ولی من یکساله دارمش البته من خیلی ریملم استفاده میکنم چه تو خونه چه بیرون دائم ریمل دارم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

عزیزم دیگ بیس تومنی چ انتظاری داری ازش. برو این جاها ک لوازم ارایشی ارزون دارن از اونا بپرس. 

ریمل برژوا مدل مکس هم خیلی خوبه سی تومنه. حجم دهندست البته.  ی مدل سرخابی داره بلند کنندست

لیدی هستم معروف به💖محبوب قلبها💖

NYC ( نیویورک کالر) فوق العادس

قیمتش هم خوبه 40 توممن

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
اینومن دارم اصلا بدردنمیخوره

خوبه که توی ارزون قیمتا خوبه ارزونم هست

به منم اول معرفیش کردن شک داشتم ولی خوبه به نسبت قیمتش

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
این ریمل رو من ۱۶ گرفتم همین چن روز پیش از میدان انقلاب

اینو من داشتم خوب بود ولی اصلا حجم نمیده

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

عزیزم ریمل های اسنس عالی ان همشون زیر بیست ، مدل پرینسس اش رو استفاده کن ، عین مژه مصنوعیه .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز