2777
2789
عنوان

رمان هیچکسان

326 بازدید | 23 پست

رمان هیچ کسان را فصل چهارش کسی داره برام بفرسته 

من چند سال پیش سه جلدشو خوندم  بعد دربه در دنبال جلد چهارش بودم که گفتند هنوز ننوشته  و دیگه پیگیر نشدم بعد توی این چند روزه دوباره  یادش افتادم سه جلدشو خوندم به امید اینکه جلد چهارش آمده باشه  که بازم هرچی سرچ می کنم نمیاره برام 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندسال پیش نویسندش گروه زد توی تلگرام واقعاهم خودش بود یعنی فیک نبود فصل چهارمشو نوشت ولی با پول میفروخت منم خریدم ازش افتضاح بود نصفه نوشته بود که فصل بعدشم با پول بفروشه منم دیگه نخریدم کانالشم پاک کردم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

من فصل جدیدش خیلی وقت پیش دیدم تو تل گرام تبلیغ میکردن ولی باید پول میریختی تا برات بفرسته منم بیخیالش شدم

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

چندسال پیش نویسندش گروه زد توی تلگرام واقعاهم خودش بود یعنی فیک نبود فصل چهارمشو نوشت ولی با پول میف ...

عه یه خلاصه میگی که چی نوشته بود؟

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

من فصل جدیدش خیلی وقت پیش دیدم تو تل گرام تبلیغ میکردن ولی باید پول میریختی تا برات بفرسته منم بیخیا ...

من خریدم اتفاقا اصلا هم جالب نبود نصفه هم نوشته بود که مجبوربشیم فصل بعدشم بخریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

من خریدم اتفاقا اصلا هم جالب نبود نصفه هم نوشته بود که مجبوربشیم فصل بعدشم بخریم

نویسنده ش طمع کرد .اگه همون رایگان میذاشت شاید فصل بعدش و ببشتر میخریدن.

عه یه خلاصه میگی که چی نوشته بود؟

بهرادو سورن دنبال یه خونه بودن واسه مسعود که یه خونه ویلایی پیدا کردن همسایشونم یه دختر بود که فک کنم مسعود میشناختش داروینو حامی هم یه خونه بزرگ خریده بودن 

کلا موضوعش خیلی چرت بود اصلا مثل فصل های قبلش نبود بخش های ترسناکم زیاد نداشت نصفه هم نوشته بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهرادو سورن دنبال یه خونه بودن واسه مسعود که یه خونه ویلایی پیدا کردن همسایشونم یه دختر بود که فک کن ...

عه مرسی گفتی ❤️پس چیزی و از دست ندادم.ولی اولی هاش واقعا قشنگ بود من چندبار خوندم

اهان آخه خودمم باکلی گشتن کانال تلگرامشو پیدا کردم ولی از یک طرف هم اعتماد نمی کنم پول بفرستم هم می ترسم یک چیز دیگه بفرسته 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

حیف شد من خیلی چشم به راه رمانش بودم واقعا واسم خیلی قشنگ بود جزو معدود رمان هایی بود که عشق می کردم با خوندنش 

حیف شد من خیلی چشم به راه رمانش بودم واقعا واسم خیلی قشنگ بود جزو معدود رمان هایی بود که عشق می کردم ...

یکی از بچه ها گفت که مثل فصل های قبلی قشنگ ننوشته 

پس چیزی از دست ندادی بیخیال