2777
2789
عنوان

ردیاب ضد آب آهنربایی خودرو

560 بازدید | 4 پست

جی پی اس و ردیاب خودرو آهنربایی دارای پوسته ضدآب می باشد. این ردیاب دارای آهنربای مغناطیسی قدرتمندی می باشد که بدون نصب، محکم برروی خودرو تثبیت می گردد. شما کاربران موقعیت و اطلاعات مورد نظر را از طریق نرم افزار تحت وب از روی سایت داده شده توسط شرکت مشاهده نمایید.ردیاب ضدآب آهنربایی گلوبال استار 04 دارای باطری لیتیوم 3800 میلی آمپر با قدرت نگهداری باطری بصورت آنلاین تا 5 روز و ابعاد 3*5*8 سانتی متر می باشد.

قابلیت های ردیاب ضد آب آهنربایی

• ردیابی آنلاین خودرو توسط اینترنت و موبایل بدون محدودیت فاصله
  • دارای آهنربای مغناطیسی قدرتمند جهت نصب محکم  بروی خودرو
  • دارای باتری  3800 میلی آمپر
  • امکان نگهداری باتری تا 60 روز در حالت آماده بکار و یا 5 روز بصورت مداوم
  • دارای آنتن های داخلی
  • تعیین محدوده جغرافیایی و اعلام هشدار گزارش محدوده های جغرافیایی
  • بررسی و شبیه سازی کلیه مسیرهای پیموده شده توسط هر خودرو در بازه زمانی مورد نظر حتی در نقاط کور
  • خروجی گزارشات بصورت Excel
  • دارای حافظه داخلی جهت ردیابی در نقاط کور مخابراتی
  • نمایش و گزارش ،مسافت طی شده و زمان های توقف
  • امکان نصب ثابت روی خودرو علاوه بر استفاده پرتابل
  • قابلیت تنظیم دستگاه ردیاب توسط پیام کوتاه

وای خیلی باهوشی 

جای خوبی اومدی واسه فروش :)

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شوهر من ردیاب زدکا خرید کرده بسته رو ماشینش. خودش ک خیلی راضیه یبارم نزدیک بود ماشینمونو ببرن همین ردیاب نجاتمون داد. حتما استفاده کنید خیلی خوبه تو این دور زمونه. ولی کیفیت اونم خیلی خوب بود دوست داشتید یه سرچ بزنید ردیاب زدکا براتون میاد. اسم شرکتشم کیم کالا

شمارشم میدم اگه خواستید زنگ بزنید 09120750932