2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

77 بازدید | 6 پست

دوستان من مادرشوهرم تا الان دوبار رفتم شه شون عین دوبار فامیلشون کرم ریختن حرفی نزده و بر عکس خودشم اذیتم میکنه فهمیده دیگه نمیرم میگه حد اقل مراسمات بیا شما اگه دختر خاله شوهرتون بهتون بگه ج ن ده بگه شوخی کردم و کرم های دیگه مادرشوهرتون بهش چیزی نگه بازم شهرستان میرید اونم برای مراسمات حالا که کرم های فامیلشون هستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دخترخاله قطع رابطه کن ولی بهونه خوبی نیس با همه قطع رابطه کنی

دختر عموش هم کرمه آخه شب عقد من گریه کرد بعد شوهرم گفت تو اولین عشقم بودی من با این نبودم بخدا حتی سلامم نمیکردم بهش بعد دوسال زندگی عکساشون دیدم ۱۵ سالشون بوده دوتایی عکس دارن مسافرت و با خانواده هنوزم میگه رفیق نبودم اون از همه بدتره اون جاست مادرشوهرم پشتم نیست کسی حرف میزنه کرم میریزه انگار ذوق میکنه هر سری برم اونجا دعوام میشه باشوهرم میگه مراسمات ختم بیا حد اقل عید ها نیا همه هستن خوب 

با دخترخاله قطع رابطه کن ولی بهونه خوبی نیس با همه قطع رابطه کنی

اونکه قطع کردم خیلی خرابه به من می‌گفت طبع شوهرت سرده ده سال از من و شوهرم بزرگتره میگفت حامله بشی بغل کی می‌خوابه و اینکه خودشم به شوهرش داره خیانت میکنه