2789
عنوان

رشد قد

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 56 پست
اره دیگ حالا خوبه اکثرا همه خوشگل هستیم 😁😁

عزیزم خیلی خوبه 

من خوشگل نیستم ولی تا حالا هیچ عملی انجام ندادم کلا🤣😐

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خیلی خوبه من خوشگل نیستم ولی تا حالا هیچ عملی انجام ندادم کلا🤣😐

خوبه که نچرالی منم از عمل خوشم نمیاد زیاد مگر این که واجب باشه

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

من 14 سالمه قدم 172وزنم 6۹

بنظرم وزنت به 60 برسونی خوب میشه حالا هنوز سنت کم هست وقت داری چند سال دیگ از سن رشد گذشتی میتونی رژیم بگیری اگه میخوای تا اون زمان شاید وزنت خودش کمتر بشه 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

بنده هم یک عدد نچرال زشتم

😂😂😂همیشه اونایی که این حرفارو میزنن خوشگل هستن بشدت 

😂😂😂همیشه اونایی که این حرفارو میزنن خوشگل هستن بشدت

نظر لطفته عزیزم😍

ولی باید ادم با خودش رو راست باشه 😊

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

نظر لطفته عزیزم😍ولی باید ادم با خودش رو راست باشه 😊

ای بابا هی من میگم 😂😂راستی اینو میدونستی که بقیه مردم 70 درصد مارو زیبا تر از خودمون میبینن چون ما خیلی زوم میکنیم رو ویژگی های ظاهری بد اون خوب ها رو نمی بینیم دیگ اینطوری هم نیست بالاخره دیگ هر کسی خوشگلی خودش رو داره بخدا این که میگم راسته من خودم اینجوری بودم یعنی از قیافم بدم میومد احساس میکردم بقیه هم همین حس رو دارند تا این که یه دختر گفت چقدر خوشگلی و کیوت منم گفتم مرسی ولی تعجب کردم خیلی چون هیچ وقت چنین نظری رو نداشتم خیلی های دیگر هم گفتن بهم ولی نمی‌دونم چرا اون حرفی که اون زد به دلم نشست بعد با دید مثبت خودمو تو آیینه دیدم واقعا به حرفش پی بردم مهم اینه چجوری خودمون رو ببینیم اگه رو ویژگی های ظاهری خوبمون تمرکز کنیم با دید خوب ببینم هم خودمون حس خوبی پیدا میکنیم هم بقیه اینو میفهمن اصلا خدایی واقعا احساس میکنم الان خیلی خوشگلم برعکس اون زمان با این که تغییر خاصی نکردم خودم زیاد سخت می گرفتم که حتما باید باربی باشم یا حتما موهام بلند باشه فلان و فلان 

بنظرم وزنت به 60 برسونی خوب میشه حالا هنوز سنت کم هست وقت داری چند سال دیگ از سن رشد گذشتی میتونی رژ ...

من خودمم بخوام وزنم کم بشه مامانم نمیزاره هر چی میاره من باید بخورم از چیی که خیلی دوست دارم تا چیزی که ازش بدم میاد 😅😂

من خودمم بخوام وزنم کم بشه مامانم نمیزاره هر چی میاره من باید بخورم از چیی که خیلی دوست دارم تا چیزی ...

😂😂شاید تو سن رشد هستی برای همین بزار چند سال بگذره دیگ خود مامانت دست به کار میشه نگران نباش بابا وزنت خوبه چاق نیستی 

نمیدونم چرا ولی وقتی سر سفره غذا می شینم به خصوص وقتی که غذای مورد علاقم باشه یه عالمه میخورم بعدا یادم میوفته من میخواستم لاغر بشم اما الان کلی خوردم 🥲😪

به نظرتون وزنم کم بشه قدم بلند تر میشه اونموقع بد نمیشم ؟!

ضمنا اینم بگم من چارشونه هستم 

مامانم بهم میگه نسبت به قد و سنت وزنت خوبه اما چون هیکلی هستی انگاری وزنت خیلی زیاده 

😂😂شاید تو سن رشد هستی برای همین بزار چند سال بگذره دیگ خود مامانت دست به کار میشه نگران نباش بابا ...

😁😁

نه بابا من مامانم اصلا به اینکه چاق باشم یا لاغر کاری نداره 😅