2821
2789
عنوان

رشد قد

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 56 پست

باید بری دکتر غدد 

اون یه سری قرص ها و مراقبت ها میده که هورمون رشدت ترشح و فعالیت بیشتری تو این زمینه کنه و قد بلند تر بشی 

ولی دکتر هم تا یه بازه زمانی جوابه 

نمی‌دونم سن شما رو جوابگو هست یا نه 

باید پیگیر باشی 

اوهووو😃😃منم مامانم 180 هست ولی خودم نه قدم کوتاه به فامیل پدری رفتم 😁🍄

قد بلند من بشخصه خوشم میاد تو مدرسه عجیب بود برام ولی الان نه البته منو از ۹ سالگی فرستادن والیبال

۲۸ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قد بلند من بشخصه خوشم میاد تو مدرسه عجیب بود برام ولی الان نه البته منو از ۹ سالگی فرستادن والیبال

اره والیبال خیلی تاثیر داره من نه کلا کاری نکردم 😂😂همین جوری راضیم

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

قد که نمیتونه فیس رو تغییر بده 😐😐

بسیار تاثیر داره تو زیبایی کلی 

نگفتم فقط تو فیس 

قیافه زیبا یکی از معیار های زیبایه نه همش

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

تو زیبایی اندام قد واقعا تاثیر داره

قد تنها نه وزن و قد متناسب بیشتر تاثیر داره 😁قد بلند چاق باشی تاثیری ندارع بیشتر متناسب بودن هست که خوبه با فیس 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

بسیار تاثیر داره تو زیبایی کلی نگفتم فقط تو فیس قیافه زیبا یکی از معیار های زیبایه نه همش

آخه چجوری مثلا شنیدم میگن طرف فیس ش خوبه ولی این که بخاطر قد خوشگله نه بیشتر جذاب میگن که اونم به هر کسی نمیاد 

آخه چجوری مثلا شنیدم میگن طرف فیس ش خوبه ولی این که بخاطر قد خوشگله نه بیشتر جذاب میگن که اونم به هر ...

اره زیاییی ظاهری که خیلییییییییی بیشتر تاثیر داره

چه زن چه مرد همه به زیبایی جذب میشن 

به کسایی که زیبا هستند تو جمع ها چه کاری چه دورهمی بیشتر توجه میشه و بیشتر هم مورد احترام قرار میگیرن

لامصب نمیدونم چرا این طوریه با این که اصلا قاعده درستی نیست😂😐

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

من نه چاقم نه لاغر خیلی دلم میخواد لاغر بشم اما میگم از لحاظ قدم از این بلند تر میشه و خوب نیست از لحاظ دیگه دلم میخواد لاغر باشم 

البته من یه خورده هیکلی هم هستم حس میکنم اگر لاغر بشم خیلی بد میشم

اره زیاییی ظاهری که خیلییییییییی بیشتر تاثیر دارهچه زن چه مرد همه به زیبایی جذب میشن به کسایی که زیب ...

اره دیگ حالا خوبه اکثرا همه خوشگل هستیم 😁😁

من نه چاقم نه لاغر خیلی دلم میخواد لاغر بشم اما میگم از لحاظ قدم از این بلند تر میشه و خوب نیست از ل ...

چند سالته قدت چنده؟وزمت چقدر 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسر بیست ساله

amehdi4554 | 43 دقیقه پیش

𝙢𝙞‌‌‌‌‌

_shayea_ | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792