pastily مدیر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 عنوان خواستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست تو روز خواستگاری بجز چایی چه نوشیدنی سرو کنیم؟ جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈 1403/10/27 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 والا نمیدونم چی بگید چی نگید ولی بیشتر بفکر خودت و اینده ات باشه تا این اکسسوری ها و جزییات تو عروسی ... بخدا خیلی دارم فکر میکنم فکر همه چیو میکنم هم آینده هم پذیرایی هم از این به بعد دیگ دارم دیوونه میشم جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 حالا بذار زمانش برسه بعدا متوجه میشی ما چیمیگیم..البته آرزو میکنیم همین موردی که میاد عالی باشه و از ... اره خیلی بد میشه واقعا اینجوری😔 جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 منم مثل تو فک میکردم...یعنی مورد آخری خیلی پشیمونم کرد جوری که گفتم کاش کلا خونه راه نمیدادم..قرار ر ... مگه اول بیرون قرار نذاشته؟ جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 6014 بخدا خیلی دارم فکر میکنم فکر همه چیو میکنم هم آینده هم پذیرایی هم از این به بعد دیگ دارم دیوونه میشم والا به چشم خواهری بهت گفتم که مثل من بدبختتتتتت تر از بدبخت نشی آیندت تباه نشه
amazooon67 عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 5068 مگه اول بیرون قرار نذاشته؟ چون من سرکار میرم..پدرو مادرش بیرون منو دیدن...قرار بعدی که ماه پسرشون میخواست بیاد خونه اومدن
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 والا به چشم خواهری بهت گفتم که مثل من بدبختتتتتت تر از بدبخت نشی آیندت تباه نشه راضی نیستی از انتخابت ؟ جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 چون من سرکار میرم..پدرو مادرش بیرون منو دیدن...قرار بعدی که ماه پسرشون میخواست بیاد خونه اومدن خب نه دیگه پسره باید قبلا تورو بیرون میدید اشکال نداره عزیزم قسمت جای دیگه بود جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 6014 راضی نیستی از انتخابت ؟ نامزد کردم ۲۰ روز بعد پس زدم ولی خدامیدونه یسره مشاوره میرم ک ضربه هایی ک اون ادم بدبین و شکاک به زندگیم زد رو رفع کنم از همه مهمتر خانواده ای ک پشتم نبود
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 نامزد کردم ۲۰ روز بعد پس زدم ولی خدامیدونه یسره مشاوره میرم ک ضربه هایی ک اون ادم بدبین و شکاک به زن ... خب قبلش مگه اشنا نشده بودی قبل نامزدی جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 6014 خب قبلش مگه اشنا نشده بودی قبل نامزدی بله آشنایی طولانی خانواده ها داشتن ولی خودمون دوتا در حد یه مسافرت ۸ روزه خانوادگیدو باهم صحبتی نداشتیم و ۱۰ روز هم بعد مسافرت ۳ الی ۴ جلسه رفتیم بیرون تایم طولانی
پفیلا_تند عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 6522 اسی گل محمدی نزاری رو چاییت بعضیا دوس ندارن من خودم مثلا دوس ندارم چایی بو گلاب میگیره
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 بله آشنایی طولانی خانواده ها داشتن ولی خودمون دوتا در حد یه مسافرت ۸ روزه خانوادگیدو باهم صحبتی نداش ... خب خودتون خیلی کم اشنایی داشتید نباید عجله میکردی جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
pastily مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 9766 اسی گل محمدی نزاری رو چاییت بعضیا دوس ندارن من خودم مثلا دوس ندارم چایی بو گلاب میگیره جدی ؟ خوب شد گفتی میخواستم بزارم اخه😅 جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 6014 خب خودتون خیلی کم اشنایی داشتید نباید عجله میکردی نزاشتن بزرگتراااا با گریه میگفتمشون نمیخوام فعلا تامزدی نمیخوام فعلا هیچی ولی کو گوش شنوا
amazooon67 عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 5068 خب نه دیگه پسره باید قبلا تورو بیرون میدید اشکال نداره عزیزم قسمت جای دیگه بود این مهم نیست..خواسگار همه جوره میاد..با افکار متفاوت....فرقی نداره..پسره هم میدید اطمینانی نبود که بقیه مانع نشنمهم اینه اجازه ندی به همین راحتی وارد حریمت شن