2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چایی و میوه کافیه... چایی و قهوه باهم اخه نمیخونه ب هم دوتا نوشیدنی گرم

اره همین چایی میارم فقط 

سینی تزیین نکنم؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

هنوز نه به باره نه به داره ..

یه جوری پذیرایی کنید که اگه خدای نکرده ختم به ازدواج نشد حداقل حیفتون برای هزینه ی پذیرایی نیاد ...:)))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بیشتر به انتخابت فکر کن تا به چایی و قهوه 

ادمت اگ خوب باشه یه چاییم بدی  خوشبختی 

ن به چایی و قهوه دادنه خوشبختی ن ندادنش 

خوب آنالیز کن خودشو خانوادشو

بعدشم زیاد تحویلشون نگیرید که بعدا اگ چیزی شد نتونید حرفتونو بزنید یا روتون نشه

هنوز نه به باره نه به داره ..یه جوری پذیرایی کنید که اگه خدای نکرده ختم به ازدواج نشد حداقل حیفتون ب ...

اره واقعا 

حالا ما ک اونجوری نیستیم دوست داریم حالا همون مهمون عادی هم باشه خوب پذیرایی بشه

بیشتر به انتخابت فکر کن تا به چایی و قهوه ادمت اگ خوب باشه یه چاییم بدی خوشبختی ن به چایی و قهوه دا ...

ینی چی چیزی بگیم؟

اره واقعا حالا ما ک اونجوری نیستیم دوست داریم حالا همون مهمون عادی هم باشه خوب پذیرایی بشه

حال چای و شیرینی خوبه ..خیلی میخواید خوب باشه یه شکلات هم تعارف کنید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ینی چی چیزی بگیم؟

والا نمیدونم چی بگید چی نگید ولی بیشتر بفکر خودت و اینده ات باشه تا این اکسسوری ها و جزییات تو عروسی نباید به این چیزا فکر کنی اصلا  بزار بقیه فکر کنن ن تو 

تو فقط باید بفکر خودت باشی

اره واقعا حالا ما ک اونجوری نیستیم دوست داریم حالا همون مهمون عادی هم باشه خوب پذیرایی بشه

حالا بذار زمانش برسه بعدا متوجه میشی ما چیمیگیم..البته آرزو میکنیم همین موردی که میاد عالی باشه و ازدواج کنی و خوشبخت بشی

ولی خوب خواسگاره..اونا برن برنگردن به یه ورشونم نیست که هیچ غبغبم میندازن و هزارتا حرفم درمیارن...این وسط دختر میمونه و چراهایی که هیچ وقت به جوابش نمیرسه

منم مثل تو فک میکردم...یعنی مورد آخری خیلی پشیمونم کرد جوری که گفتم کاش کلا خونه راه نمیدادم..قرار رو بیرون میذاشتیم