2777
2789
عنوان

بابام گفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 102 پست
خواستم بگم لایکت کردم❤😂

درس میخونم نمراتمم خوبه ولی نمیدونم حتما باید همش سر آدم تو کتاب باشه تا بشه درس خون کارم میکنم ولی واقعا آدم یه روزای رو مد نی و خستس اتاقمم امروز تمیز کنم فردا مثل تویله میمونه خسته شدم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🙃🙃🙃خب زیادوقتی قدمی بر نمیداری چرا باید خواسته هات براورده بشهمن از۱۸ سالگی دارم‌کار میکنماز کسی ...

درس میخونم نمراتمم خوبه ولی نمیدونم حتما باید همش سر آدم تو کتاب باشه تا بشه درس خون کارم میکنم ولی واقعا آدم یه روزای رو مد نی و خستس اتاقمم امروز تمیز کنم فردا مثل تویله میمونه خسته شدم خوب تو ۱۸ سالته من ۱۴ سالمه

درس میخونم نمراتمم خوبه ولی نمیدونم حتما باید همش سر آدم تو کتاب باشه تا بشه درس خون کارم میکنم ولی ...

اول چیز دیگه ای گفتی الان کلا داستان عوض شد

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

شایدم 17..ولی میگه بابام بخره

نه واقعا14سالشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اول چیز دیگه ای گفتی الان کلا داستان عوض شد

خوب کار نمیکنم زیاد جدیدا حوصله خودمم ندارم 

درسم بیشتر شب امتحان میخونم نمرمم خوبه 

ولی خب بازم

نه واقعا14سالشه

من برای خود بابام میگم دوست دارم بابام داشته باشه 

نه برای خودم چون خیلی عصبی میشم این همه زحمت کشیده ولی یه ماشین ۸۰۰ میلیونی انقدر برامون محال شده

واقعا توقعت زیاده اصلا گیریم که اون ماشینو خرید ۴ سال طول میکشه خودت ماشین برونی😐😐😐

خوب من برا بابام میخوام نه برا خودم 

من فقط دوست دارم بشین صندلی شاگرد یه آهنگ پلی کنم🥲

خوب من برا بابام میخوام نه برا خودم من فقط دوست دارم بشین صندلی شاگرد یه آهنگ پلی کنم🥲

بابات خودش خوب میدونه صلاحشو تو چیکار بهش داری زورش میکنی بشین تو ماشین اهنگتو پلی کن😏

اتاقم نامرتبه خیلی کار نمیکنم درس نمیخونم و خواستهامم بنظرش زیاده مثلا ام و ام x22همش میگه بی ادبم ...

اره زیادیه اگه دوس‌داری خودت بخرش اگه راس میگی اونوقت میفهمی خواسته ات کمه یا زیاد

2790
2778
2791
2779
2792