اتاقم نامرتبه کار نمیکنم درس نمیخونم و خواستهامم بنظرش زیاده مثلا ام و ام x22
🙃🙃🙃خب زیاد
وقتی قدمی بر نمیداری چرا باید خواسته هات براورده بشه
من از۱۸ سالگی دارمکار میکنم
از کسی جز خودم خواسته ندارم
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
ماشالله بهت ن کار میکنی ن درس میخونی توقعای آنچنانی هم داری ی کم بیشتر از کمالاتت بگو
درس میخونم نمراتمم خوبه ولی نمیدونم حتما باید همش سر آدم تو کتاب باشه تا بشه درس خون کارم میکنم ولی واقعا آدم یه روزای رو مد نی و خستس اتاقمم امروز تمیز کنم فردا مثل تویله میمونه خسته شدم