2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من موفرفریم

وز هم داره موهام

ماسک مکی داخل حمام میزنم

نرم شده

ماسک موی داخل حمام گارنیه اولترادوکس سبزش رو میزنم

بعد حمومم ماسک ایرانی رو میزنم

فولیکا بنفشش رو

میتونی موس مو هم بزنی

فرهاشو قشنگ میکنه

چرب هم نمیکنه

من نلی دارم

عالیه

من موهام فره و هر جا بخام برم موهامو میشورم وقتی نم دار شد و ابش رفت ،سرمو دولا میکنم رو به پایین و موهامو اویزون میکنم بعد از موس نیوا که مثه کف میمونه میمالم به موهام .نباید بکشی مو رو ،یجوری باید موهارو مشت کنی ،نمیدونم متوجه شدی یا نه .بعد که موهات خشک شد همونجوری فر و خوشگل بدون وز میمونه تا نشوری همونجوریه .عالیه.موس نیوا 5 تا شماره داره که فروشنده باتوجه به نوع موت میده .من شماره 4 استفاده کردم

من موهام فره و هر جا بخام برم موهامو میشورم وقتی نم دار شد و ابش رفت ،سرمو دولا میکنم رو به پایین و ...

مرسی عزیزم.منم از موس مو استفاده می کنم ولی یه قسمتی از موهام خشک می مونه و صاف نمی دونم برای چیه.

من موهام فرنیست ولی  خیلی گره میخوره مخصوصن وقتی ازحموم میام بیرون من اسپری نرم کننده مو فیروز ...

مرسی عزیزم. منم موهام گره میخوره.  اسپری رو فقط باید روی قسمتی که گره میخوره بزنم؟ 

من یه سروم مواستفاده میکنم اونم موها روچرب نمیکنه فقط نرم میکنه جلدش صورتیه کوچیکه اسمش یادم رفته ۱۶ ...

مرسی عزیزم. اگر اسمش رو یادت اومد به ما هم بگو.😍