2777
2789
عنوان

دوقلو زایی

2423 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

میخواستم ازتون بپرسم من که مادرم سابقه دوقلو زایی داشته احتمالش چقدره منم بتونم دوقلو باردار شم ؟

البته خودمم دوقلو هستم 

ولی بچه ی اول یه قل بود 

با قرص میشه دوقلوش کرد ؟ اونوقت ممکنه جای دوقلو مثلا 3قلو یا 4قل شه؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

احتمالش خیلی زیاده

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرعموم بچش دوقلو شد عموهام دوقلوان اون یکی عمومی نه این دوقلو ها یکی دیگه بچه هاش دوقلو شدن فک نکنم ربطی به خانواده مادری داشته باشه 

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

باقرص احتمالش خیلی زیاده..ولی بستگی داره رحمت قابلیت نگه داریشو داشته باشه..حتی احتمال چند قلویی هم هس...منم خیلی دوس دارم دوقلو داشته باشم

تا که یک روز تو رسیدی ❤️توی قلبم پا گذاشتی❤️

من پسرعموم بچش دوقلو شد عموهام دوقلوان اون یکی عمومی نه این دوقلو ها یکی دیگه بچه هاش دوقلو شدن فک ن ...

اتفاقا خانواده مادری خیلی مهم تره....اینو خیلی جاها دیدم..وتوی نت هم خوندم که ازخانواده مادری به ارث میرسه

تا که یک روز تو رسیدی ❤️توی قلبم پا گذاشتی❤️

اتفاقا خانواده مادری خیلی مهم تره....اینو خیلی جاها دیدم..وتوی نت هم خوندم که ازخانواده مادری به ارث ...

نه نمیگم خانواده مادری اثر نداره خانوادع مادریم یکی از عواملشه بستگی داره ژن غالب مادر داشته باشه یا پدر من خانواده پدریم ژن غالبه 

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
وای من عاشق اینم دوقلو داشته باشم کاش راهی بود . تو ارثمون دوقلو نداریم 

حالا من نگرانم ازدواج کردم دوقلو نشه بچه هام خیلی سخته نگهداریش ژنشم به شدت داریم