2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خ کره ای نیست بیشتر ترکیه ایه ولی قشنگه

آیلا

در مورد جنگ دو کره و کمک های ترکیه به کره هست

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عاشقانه اگه میخوای شروع دوباره معرکه بود😁دو دفعه نگاهش کردم

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

تونل

فرود اضطراری

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

امید

تعقیب ساخت 2024

تماس

قطاربوسان یک و دو

رفتگران فضایی

قفل در

توبرام خیلی با ارزشی

برادر مزاحم من

رویا

سرود کریسمس 

هدف

همزاد

شروع دوباره عشق

ارمان شهر بتنی

انگل 

شاهد بی گناه

دونده های نیمه شب

راننده تاکسی

سکوت 

قفل باز شده 

نیمه شب

فراموش شده

اینا فیلمایین که خودم دید و دوست داشتم میتونی یا توی اینترنت بزن فلیکس درما وارد سایتش شو یا هم که اپلیکیشنشو دانلود کن فیلما بدون سانسور با زیر نویس هست

بعد اینکه ژانر رو هم حتما نگاه کنی اینا اکثرشون جنایین بعیاشون مثل سکوت و امید و سرود کریسمس روحیه قوی میواد اگه روحیت ضعیفه این سه تارو نبین