2777
2789

مقاومت نکن سرما خوردی

منم سقف دهنم میخاره گوشم میخاره

ابریز گرفتم همین یک ساعته پیش سگ شدم دیگه بخدا ۳ روزه ماسک رو دهنمه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آب نمک  قرقره کن 

بکمم نشاسته رو مثل فرنی پلی بدون شکر درست کن بخور

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مقاومت نکن سرما خوردیمنم سقف دهنم میخاره گوشم میخارهابریز گرفتم همین یک ساعته پیش سگ شدم دیگه بخدا ۳ ...

خخخ اخه هیچ علائمی ندارم تازه سرما خوردگیم خوب شده غروب رفتم تو خیابون یهو گلوم اینجوری شد خودم میگم بخاطر هوا اینجوری شدم

آب نمک قرقره کن بکمم نشاسته رو مثل فرنی پلی بدون شکر درست کن بخور

نشاسته نداریم اب نمک قرقر کردم تا همین الان نذاشته بخوابم بشدت خشک میشه و میسوزه گلوم سرفه میکنم تا میخوابم 

منم امروز صبح بیدار شدم گلوم درد می‌کنه😔 با این حالم باید از بچه هام مراقبت کنم غذا درست کنم خونه رو تمیز کنم.....🥴

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خخخ اخه هیچ علائمی ندارم تازه سرما خوردگیم خوب شده غروب رفتم تو خیابون یهو گلوم اینجوری شد خودم میگم ...

من ازسه شنبه چشام به شدت قرمزشده و صبحابازنمیشه باورکنین طبیعی نیست این چیزا ...مگه قبلا زمستون نبود چراچندساله همه چی عجیب شده؟؟؟؟؟

منم امروز صبح بیدار شدم گلوم درد می‌کنه😔 با این حالم باید از بچه هام مراقبت کنم غذا درست کنم خونه ر ...

اینا به کنار مامانم سرما خورده بدجور تازه داره خوب میشه دوبار رفتم بدون ماسک پیشش الان میگم نکنه باز بگیره از من

خخخ اخه هیچ علائمی ندارم تازه سرما خوردگیم خوب شده غروب رفتم تو خیابون یهو گلوم اینجوری شد خودم میگم ...

نه دختر من ۱ ماهه ۳ بار مریض شده معلوم نیست دارن باهامون چیکارمیکنن خیر ندیده ها

بوورکن مریضی 🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه