___khorshid___ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1244 عنوان گلوم خیلی میسوزه 163 بازدید | 33 پست علائم سرما خوردگی ندارم فقد غروب رفتم بیرون گلوم شروع کرد به خارش سرفه کردم الان خیلی میسوزه بنظرتون بخاطر الودگی هواس یا سرما خوردم 1403/10/27 | 06:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4288 مقاومت نکن سرما خوردیمنم سقف دهنم میخاره گوشم میخارهابریز گرفتم همین یک ساعته پیش سگ شدم دیگه بخدا ۳ روزه ماسک رو دهنمه اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 9768 ممکنه شردع سرماخوردگی باشه منم از پریشب با سوزش بینی و یمقدارم گلو درد شروع شد فوری رفتم دکتر دیروز...ولی از دیشب خوب ب چشام نیومده سینه م سنگینی میکنه
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 27346 آب نمک قرقره کن بکمم نشاسته رو مثل فرنی پلی بدون شکر درست کن بخور فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
___khorshid___ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1244 مقاومت نکن سرما خوردیمنم سقف دهنم میخاره گوشم میخارهابریز گرفتم همین یک ساعته پیش سگ شدم دیگه بخدا ۳ ... خخخ اخه هیچ علائمی ندارم تازه سرما خوردگیم خوب شده غروب رفتم تو خیابون یهو گلوم اینجوری شد خودم میگم بخاطر هوا اینجوری شدم
___khorshid___ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1244 آب نمک قرقره کن بکمم نشاسته رو مثل فرنی پلی بدون شکر درست کن بخور نشاسته نداریم اب نمک قرقر کردم تا همین الان نذاشته بخوابم بشدت خشک میشه و میسوزه گلوم سرفه میکنم تا میخوابم
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9570 منم امروز صبح بیدار شدم گلوم درد میکنه😔 با این حالم باید از بچه هام مراقبت کنم غذا درست کنم خونه رو تمیز کنم.....🥴 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
___khorshid___ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1244 بنام خدا سلام سرما خوردگی خخخ تازه خوب شده بودم
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10204 خخخ اخه هیچ علائمی ندارم تازه سرما خوردگیم خوب شده غروب رفتم تو خیابون یهو گلوم اینجوری شد خودم میگم ... من ازسه شنبه چشام به شدت قرمزشده و صبحابازنمیشه باورکنین طبیعی نیست این چیزا ...مگه قبلا زمستون نبود چراچندساله همه چی عجیب شده؟؟؟؟؟
___khorshid___ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1244 منم امروز صبح بیدار شدم گلوم درد میکنه😔 با این حالم باید از بچه هام مراقبت کنم غذا درست کنم خونه ر ... اینا به کنار مامانم سرما خورده بدجور تازه داره خوب میشه دوبار رفتم بدون ماسک پیشش الان میگم نکنه باز بگیره از من
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4288 خخخ اخه هیچ علائمی ندارم تازه سرما خوردگیم خوب شده غروب رفتم تو خیابون یهو گلوم اینجوری شد خودم میگم ... نه دختر من ۱ ماهه ۳ بار مریض شده معلوم نیست دارن باهامون چیکارمیکنن خیر ندیده هابوورکن مریضی 🤣 اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 35608 خخخ تازه خوب شده بودم بدنت ضعیف مجدد گرفتی جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود