2777
2789
عنوان

ماکارانی

224 بازدید | 22 پست

عزیزان می‌شه کمکم کنید؟

به سسش چی می‌زنید که خوش‌مزه تر می‌شه؟

چقدر اجازه می‌دین دم بکشه؟

سس رو با ماکارانی مخلوط می‌کنین و بعد اجازه می‌دین دم بکشه یا لایه لایه می‌ریزین؟

چه زمانی آبکشی می‌کنین؟

ته دیگ چی می‌ندازین؟

لطف کنید راهنماییم کنید❤️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادویه نمک فلفل پودر سیر زرد چوبه  رب آخر سر هم آب اضافه میکنم به مواد تا غلیظ بسع

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

عزیزمماکارونی🤧

فرقی نمی‌کنه از دید من🙏🏽

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

پیاز داغ فراوان

ادویه مخصوص ماکارونی

یه برش فلفل دلمه رنده شده

هم میزنم سس شو تا خوووب مخلوط شه

زمان آبکشی روش نوشته

ته دیگم نون یا سیب زمینی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

نصف شبی طرز پخت ماکارونی ؟🥱

🫠😂

ادویه نمک فلفل پودر سیر زرد چوبه رب آخر سر هم آب اضافه میکنم به مواد تا غلیظ بسع

ممنونم گلم

گوشت و سویا آویشن پودر سیر فلفل دلمه فراوون سیب زمینی نگینی قارچ و پیاز داغ فراوون یه کوچولو کره آخر سر 

و رب و زردچوبه و نمک و فلفل و روغن و یه قاشق آب ماکارونی 

ته دیگ سیب زمینی 

مخلوط میکنم 

موقعی ب میدارم نه زیاد نرم باشه نه زیاد سفت