2777
2789
عنوان

آخه این بچه چرا اینجوریه 😑😂

192 بازدید | 9 پست

همکلاسی دانشگاهمو میگم ...

یه چند باری برام آهنگ فرستاده ،بعدشم برخورد جالبی با هم نداشتیم باز آهنگ فرستاده 😅

آهنگاشم خوب معنیش در وصف یه سری مسائله که معنا داره 🥴سبک موزیک مورد علاقه ی جفتمونه در هر صورت ...بگذریم ترجیح میدم اصلا نگم چیا هست 😂

هعی میخوام بگم نهههه ،حبیب لیسانسه ها نشو ،هی حرکاتش میاد تو چشمم از بس با هم تو یه کلاس بودیم 

البته کلا پسر باهوشیه ...از همون اوایل ترم اینقدر سوالای جالب میپرسید تو خاطرم مونده تا الان 😂ترم پیشم که بیشترشو پیش هم مینشستیم اتفاقی ...اصلا ترم پیش یه کلاسیو الکی میومد مینشست ،دیگه نیومد اون اواخر بعدا فهمیدم اصلا کلاسش با ما نبوده 🫤

اینم از این ترمش که تا میتونست باهام اومد یه بازه ای رو ...اصلا یادم میاد اولین باری که این ترم دقت کردم بهش ،یه ماجرای خنده دار پیش اومد برگشت خیلی عادی در حالیکه همه میخندیدن ،هنوز یادم میاد در چه وضعیت مضحکی دیده منو دلم میخواد محو بشم 😑😑😑😑

هی میگم به خدا این یه چیزیش هست ...

پا یه دوست مشترک داشتیم ...دوستم همه چیز رو بهم میگفت ولی این یه مورد رو ماجراشو به اون یکی دوستش گفت ولی به من نه 🫤دوستمم یه اشاره ی ریزی زدا ولی اونموقع نگرفتم ،هی میگم نکنه جدا خودم بودم ولی خوب اون که با خیلی از دخترا میکشت و دورشو میگیرن رو چه به من 😂 

هر چند خودمم یه نفری رو دوست دارم ،با اون به مشکل خوردم ولی الان دورا دور باز مشخصه از هم خوشمون میاد ،نمیخوام این بچه رو درگیر کنم واقعا ...کاش میفهمیدم منظور داره یا بدون منظوره ...مطمئنم دوست سابقم بهش گفته کسی تو زندگیم بوده یعنی اینقدر راحت کنار میان پسرا با این قضیه ؟

You're all the things I've got to remember

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دوست مشترک به بعد که گفتی نفهمیدم منظورت چییه

وقتی حست بهت اینطوری میگه قطعااااا درسته

و پسرا الکی نمیان گنار دختری بشینن و براش اهنگ بفدستن صدرصد بهت علاقه داره ولی توی ابنمکی 

برای همیم نه جلو پیاد نه پا پس میکشه 

بهترین راه اینه که کاملا خودتو بکشی کنار تا با قصد جدی سراغتو بگیره نه الکی بره و بیاد

از دوست مشترک به بعد که گفتی نفهمیدم منظورت چییهوقتی حست بهت اینطوری میگه قطعااااا درستهو پسرا الکی ...

درد و دل کرده بود با دوستم و گفته بود عاشق شده و روی کسی کراشه 

دوستم همه چیز رو ،همه چیز دانشگاه رو بهم میگفت الا این یه مورد رو ...حتی بعدا که رابطه ام با فرد مورد علاقه ام برای اولین بار بهم ریخت ،گفت تو چرا تو فکر اونی وقتی بهتر از اون بهت فکر میکنه 🥴حالا بهتر که نیستن ولی خوب در یه حدن ...

منظورم این بود 

از یه طرف دقیقا فکر میکنم تو آب نمکم 🫤ولی مطمئن نیستم ...چون دوستم میدونست دیوونه وار یکی از سال بالاییامونو دوست دارم و قطعا بهش گفته ،چون یه مدت پسره ازم دوری میکرد ...بعد که فهمید تا حدی بیخیالشم و بینمون خراب شده ،باز بهتر شد ...

من هنوزم به آدم قبلی فکر میکنم ...دورا دور وقتی حواسم اون یکی نیست زل میزنیم به هم (اینو دوستم دیده بود که هر وقت حواسم نیست کلا نگاهش رو منه 😑)حتی از رفتارامم مشخصه حس میکنم 

من که کشیدم کنار ولی پسر محترمیه ،به هر حال برخورد که داریم با هم 🥴

درد و دل کرده بود با دوستم و گفته بود عاشق شده و روی کسی کراشه دوستم همه چیز رو ،همه چیز دانشگاه رو ...

اهان حالا فهمیدم

خیلی سخته یکی رو دوست داشته باشی ولی اون دوست نداشته باشه و بنظرم این قضییه هیچوقت از ذهن ما دخترا پاک نمیشه 

ولی توی رایطه اگه پسر عاشق تر نباشه اون رابطه الکیه

پس سعی کن که فراموشش کنی هرچه زودتر به نفع خودته

اون پسره قطعا دوست داره ولی توی ابنمکی ؛)))

اگه پسر خوبی هست و دورش دختر زیاد نیست شایدم توی ابنمک نباشی فقط نخواد وارد رابطه بشه یا ترس داشته باشه یا نگران باشه اگه چیزی بگه رابطه تو خراب بشه یا ابروش بره

اهان حالا فهمیدمخیلی سخته یکی رو دوست داشته باشی ولی اون دوست نداشته باشه و بنظرم این قضییه هیچوقت ا ...

اون پسری که دوستش دا م که کلا بنده خدا با دخترا نیست ...

حتی دوست منو هم میبینه با فاصله ازش راه میره 😂کلا همیشه بهم میگفت تو تنها کسی هستی که از خط قرمزام گذشتی و بهم گفته بود نرم تو رابطه و ...،شرایط مناسبی نداشت اونموقع ،الان منم افتادم تو همون موقعیت ...

ولی درباره ی این پسری که الان تو تاپیکم گفتم اصلا نمیدونم چی بگم بابتش ...نه میشه با کسایی که بینمون مشترکن حرفی بزنم بابتش ،نه هیچ چیز دیگه 🥲

اون پسری که دوستش دا م که کلا بنده خدا با دخترا نیست ...حتی دوست منو هم میبینه با فاصله ازش راه میره ...

چه پسر خوبی ... چرا این پسر خوبا اینقدر بد جنسن😂

یکم نرم نمیشن برم توی رابطه :)

چه پسر خوبی ... چرا این پسر خوبا اینقدر بد جنسن😂یکم نرم نمیشن برم توی رابطه :)

اهل رابطه نیست دیگه ...

باید صبر کنیم بزرگ بشیم بعد 😅🫠