همکلاسی دانشگاهمو میگم ...
یه چند باری برام آهنگ فرستاده ،بعدشم برخورد جالبی با هم نداشتیم باز آهنگ فرستاده 😅
آهنگاشم خوب معنیش در وصف یه سری مسائله که معنا داره 🥴سبک موزیک مورد علاقه ی جفتمونه در هر صورت ...بگذریم ترجیح میدم اصلا نگم چیا هست 😂
هعی میخوام بگم نهههه ،حبیب لیسانسه ها نشو ،هی حرکاتش میاد تو چشمم از بس با هم تو یه کلاس بودیم
البته کلا پسر باهوشیه ...از همون اوایل ترم اینقدر سوالای جالب میپرسید تو خاطرم مونده تا الان 😂ترم پیشم که بیشترشو پیش هم مینشستیم اتفاقی ...اصلا ترم پیش یه کلاسیو الکی میومد مینشست ،دیگه نیومد اون اواخر بعدا فهمیدم اصلا کلاسش با ما نبوده 🫤
اینم از این ترمش که تا میتونست باهام اومد یه بازه ای رو ...اصلا یادم میاد اولین باری که این ترم دقت کردم بهش ،یه ماجرای خنده دار پیش اومد برگشت خیلی عادی در حالیکه همه میخندیدن ،هنوز یادم میاد در چه وضعیت مضحکی دیده منو دلم میخواد محو بشم 😑😑😑😑
هی میگم به خدا این یه چیزیش هست ...
پا یه دوست مشترک داشتیم ...دوستم همه چیز رو بهم میگفت ولی این یه مورد رو ماجراشو به اون یکی دوستش گفت ولی به من نه 🫤دوستمم یه اشاره ی ریزی زدا ولی اونموقع نگرفتم ،هی میگم نکنه جدا خودم بودم ولی خوب اون که با خیلی از دخترا میکشت و دورشو میگیرن رو چه به من 😂
هر چند خودمم یه نفری رو دوست دارم ،با اون به مشکل خوردم ولی الان دورا دور باز مشخصه از هم خوشمون میاد ،نمیخوام این بچه رو درگیر کنم واقعا ...کاش میفهمیدم منظور داره یا بدون منظوره ...مطمئنم دوست سابقم بهش گفته کسی تو زندگیم بوده یعنی اینقدر راحت کنار میان پسرا با این قضیه ؟