2777
2789

به خدا تو‌ مسلمون نیستی کریم ....‌‌خودم تنهام همه جا هم تاریک از ترس خوابم نمی بره اومدم اینجا بعد تاپیک جن و اینا دیدم الآن در شرف مرگم از ترس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکنش جن خونتون وقتی میگی من تنهام:ما داریم اینجا زحمت میکشیم😒

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اسی یه چیزی منو ترسونده اجازه میدی اینجا بگم نظر دوستان بدونم ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

جنا ک گوگولین کاری ب ما ندارن خدا فقط ظاهرشونو ترسناک آفریده وگرنه مثل ادما مهربونم دارن

*وی در تلاش هست از سایه ای ک رو دیوار دیده نترسه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

😂

رفیق باشید باهم

بشینید فیلم ببینید صفا کنید

جنا تخمه هم دوس دارن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

تا کاریشون نداشته باشی کاریت ندارن

من با وِرد قدرتمند بسم الله الرحمن الرحیم دودشون میکنم هوا

در این حد قدرتمندم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

جنا ک گوگولین کاری ب ما ندارن خدا فقط ظاهرشونو ترسناک آفریده وگرنه مثل ادما مهربونم دارن*وی در تلاش ...

از سایه گذشته تاپیک زده بچه های آدم رو با بچه های خودشون عوض می کنن من به بچه ام که کنارم خوابه شک دارم الان😓😂

جنا ک گوگولین کاری ب ما ندارن خدا فقط ظاهرشونو ترسناک آفریده وگرنه مثل ادما مهربونم دارن*وی در تلاش ...

جنا سایه ندارن،اون دزده پاشو چماق بردار