2777
2789
عنوان

ترک یا اذری

298 بازدید | 29 پست

چیه جدیدا مد شده میگن ترکا اذرین و فقط زبونشون ترک شده خجالت بکشید من مامانم ترکه اذری دیگه چ مسخره بازی ایه بدشون میاد کسی بهشون میگه اذری به عربا خوزستانم اینو میگن تقریبا مگه برای ایرانی بودن باید حتما فارس بود؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترک هستم ولی تایید میکنم. ترک های ایران آذری هستن نه ترک 

با دلیل و منطق و با تحقیق متوجه صحتش میشید

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ترک هستم ولی تایید میکنم. ترک های ایران آذری هستن نه ترک با دلیل و منطق و با تحقیق متوجه صحتش میشید

پس عربا چی؟؟؟ من بابام عربه همش میگن فقط زبان خوزستانیا عربه عرب واقعی نیستن

ترک هستم ولی تایید میکنم. ترک های ایران آذری هستن نه ترک با دلیل و منطق و با تحقیق متوجه صحتش میشید

عزیزم اینکه میگن اذری یه جور توهینه اگه بری راجبش کامل بخونی 

عزیزم اینکه میگن اذری یه جور توهینه اگه بری راجبش کامل بخونی

حالا یه جا میگفتن بگید ترک توهینه

منم بعد اون دیگه کلا تصمیم گرفتم تهرانی بشم دردسرش کمتره😂💅

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

من ک دوست ندارم بگن آذری اما اینکه میگی توهینه دلیلشو نمیدونم‌ میشه بگی

اینکه به دو دسته تقسیم میکنن و هویت یه قومیت رو زیر سوال میبرن هر قومیتی شجره نامه داره الان عربا خوزستان شجره نامه دوهزار سالع دارن و ترکا هم شجره نامه جدا دارن