2777
2789
عنوان

یه سوال مذهبی دارم

366 بازدید | 42 پست

خوب من چادری نیستم اما در حد خودم حجابم رعایت میکنم و نمیتونم بگم آدم خوبی هستم اما واقعا سعی کردم دل کسی را نشکونم به جز چند مورد که تو دستای قبلی گفتم ‌تا چند سال پیش نمازم هم میخوندم اما 

مادرم نماز می‌خواند و می‌رفت با هزار نفر وقتی این تفاوت را دیدم دیگه نماز نخوندم 

نپرسید چرا فقط نتونستم 

هر موقع خدا را صدا میکنم بهم گوش نمیده 

بهم بدن سالم و یه سقف داده اما آنقدر ناشکرم که میخوام بمیرم 

خدا خیلی بی رحمه اصلا مهربونه نیست به هرکس اون چیزی که میخواد نامیده یکی آرزوی زندگی و دیگری آرزوی مرگ داره 

من یه دور کامل قرآن هم خوندم 

فقط چند بار ناخودآگاه حرفی زدم که بقیه را ناراحت کرد 

پدر و مادرم اذیت کردم 

خود ارضایی کردم 

و قصد خودکشی دارم 

اگر برم اون دنیا میرم جهنم درسته 

اونجا چه شکلیه از این دنیا بدتره از دردی که میکشم و نمی‌دونم چرا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب میتونی توبه کنی و از صفر شروع کنی.بعد مگه ما بچه هامون را تهدید میکنیم بعد واقعا یه بلایی سرشون میاریم!!! خدا مهربون تر از این حرف هاس فقط سعی کن حق الناس به گردنت نباظه

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

خودکشی گناه نابخشودنیه هیچوقت اینکارو نکن .تو الان ب رسیدن ب آرزوهات نیاز نداری ب پذیرش نیاز داری بپذیر شرایط زندگیتو هر رنجی ک داریو بپذیر و ب امید روزای روشنی ک خدا برات در نظر گرفته بمون خدا خودش بهترینارو واست رقم میزنه بهش اعتماد کن

اگر ب مفهوم‌این برسی که فقط یه بار فرصت زندگی داری بهتر زندگی میکنی

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

عزیزم موققعی که شما این حرف ها را می‌زنید، دیگه گناهکار به حساب نمیای، خدا توبه کنندگان را دوست دارد، و خدا آنقدر بخشنده و مهربان، که شمایی که  به خطا خودت اعتراف کردی میبخشه، 

سلام. اینکه شما دائما به یاد خدا و اعمالتون هستید، نشونه حضور خداوند در زندگیتونه. توبه کنید و بعد مدام توبتون رو به خودتون یادآوری کنید.

نگم از نماز که چقدر براتون آرامش میاره.

انسان ممکن الخطاست، پس شما هم سعی کنید تا خودتون رو ببخشید و از خداوند چیزای خوب بخواید و براشون تلاش کنید. به تدریج احساسات خوبی رو تجربه خواهید کرد فقط استمرار داشته باشید و صبوری کنید. ان شاء الله در این دنیا پر از آرامش و در اون دنیا جاتون بهشت باشه.

عزیزم تو خودت ب گناهات اغراق میکنی

اشتباهت رو قبول داری

جای این حرف های ناامید کننده و منفی

توبه کن، خدا  ارحم الراحمین هست

بسیار بخشنده و مهربان 

هزار بار توبه کنی بازم توبه تو بشکنی بازم بری سمتش میبخشدت

همین الان ک داری زندگی میکنی یعنی اینقدر دوست داره ک فرصت توبه رو بهت داده، ک خودت رو از گناها و آلودگی هایی ک روح زیبات رو هم درگیر میکنه دور کنی و دلش میخواد تو به سمت خودش برگردی 

مطمئن باش با آغوش باز منتظرته

خدا عاشق بنده هاشه

توبه کن

بازم برو سمتش

مطمئن باش مطمئن باش مطمئن باش، بعد از توبه و برگشتنت به سمت خالقت 

بهترین اتفاق ها برات رقم میخوره 

زیبایی های زندگیت هزار برابر میشه 

نور خدا و محبت خدا زندگیت رو فرا میگیره 

تو الان خدا بهت داره علنا میگه توبه کن

برگرد سمت خودم، 

دستت رو بده ب من

علنا میگه چقد دوست داره ک فرصت داده بهت توبه کنی و برگردی سمتش