2777
2789

اگه میخای پوستو تیره نکنه مرطوب کننده ای بخر ک تو ترکیباتش لانولین نداشته باشه

من نیوا رو میدونم ک تیره میکنه نخر 

خودم الان ی هفتس دارم مرطوب کننده پوست چرب اردنو استفاده میکنم تا حالا ک خوب بوده راضیم

ظاهرا مرطوب‌کننده اوریاژ خیلی خوبه،،طبق گفته دوستان. هیمالیا من قبلا استفاده میکرده خوب بود،الان از مرطوب‌کننده مای جوجوبا استفاده میکنم راضیم،خوب چرب میکنه،،کیو وی هم که عالیه ولی خب قیمتش بالاست

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه نفر تو همین نی نی سایت تعریف انشور بوسوم میکرد خیلی، میخام این سری که مرطوب‌کننده م تموم شد برم بوسوم بخرم

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز