2777
2789
عنوان

دغدغه خانما

49 بازدید | 2 پست

وااای جرررررر، بخدا خیییلی جالب هستین شماها اصلا وقتی میام نی نی سایت انگار رفتم یه سیاره دیگه ، خییلی خوبین شما واقعا چجوری میتونین تو این اوضاع قاراش میش 

رو لباس و خواهر شوهر و ف ا ل ق ه و ه فوکوس کنین ؟؟!! مگه تو همین دنیا نیستین ؟؟! 

ن واقعا می‌خوام این سطح از دغدغه های سطحی که منجر به آرامش روحی میشه رو تجربه کنم 😎

بخدا جنسیت زده نیستم ولی از وقتی میام اینجا دریچه های جدیدی از سطح نگرش واسم باز شده راجع به ذهنیت خانما

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

شما رو چی فوکوس هستی عزیزم؟کمی از سطح نگرش و ذهنیت خودت برامون بگو😊

خدمت شما عارضم ک امیدوارم کسی وجهه تلخی برداشت نکنه کاملا جنبه فان داشت ،این اولین و آخرین جوابیه من تو این تاپیک هست واسه همه نوشتم 🥲 والا چیزایی ک ما مردها روش فوکوس هستیم خیییلی سنگین هست و این قابلیت شما رو نداریم ک بتونیم درکنار غرق بودن در مشکلات به چیزهای معمولی تر زندگی مثل کفش یا هر سرگرمی دیگه فکر کنیم ولی خب داشتم ازتون دفاع میکردم چون بارها شده وقتایی ک خونه مون یه اتفاق بدی افتاده و فضای خونه خیلی سنگین و دارک میشه این خانمای خونه هستن ک سریع ازون فضا میارنش بیرون مثلا یهو میگن برو نونوایی یا زیر دیگ رو روشن کن همین حرفا باعث میشع یهو جو برگرده چون راحت کنار میاین میتونن تو سخت ترین شرایط بازم ذهنتونو سمت مسایل روز مره بیارین مثلا من و مردای دیگه خونه تو اون صحنه ماااات مااااات انگار تو جهنم هستیم و این خانمای خونه هستن ک اون بخش  خانومی مغز  شون همیشه خالی هست و فعال ک میتونن راحت در کنار داشتن اون مشکل مشترک روال عادی رو پیش بیگیرن بارها ازین صحنه ها واسم اتفاق افتاده بدون مبالغه انگار خدا خانوما رو واسه آسون کردن زندگی ،هضم کردن مشکلات آفریده من قشششنگ سبکی خونه وقتی مادرم و ابجیم حضور دارن و سنگینی خونه در نبودشون رو حس میکنم این یه لطفه این ویژگیه منعطف بودن غرق نشدن تو سیاهیای زندگی 

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.