mobiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 74 عنوان خیاطا بیان 38 بازدید | 6 پست سلامکسی هست که الگوی دکلتش خیلی بینقص و عالی در بیاد و من رو راهنمایی کنه؟ممنون :(💗 1403/10/26 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 74 میخای باکس دوزی کنی؟ یه دکلته سبک باشه هم خوبهاحساس میکنم باکس سختهدرباره لقیهاش میترسمتا حالا دکلته ندوختم از بس لقیهاش زیاده میترسم تنگ شه یا بالای سینه بزنه بیرون
موجودی_خاص عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1338 یه دکلته سبک باشه هم خوبهاحساس میکنم باکس سختهدرباره لقیهاش میترسمتا حالا دکلته ندوختم از بس لقیها ... اگه اندازه ی خودت باشه که اینجوری نمیشه، دکلته بدون باکس دوزی وایمیسه مگه؟ دور روی سینه و زیر سینه(اکاردمان و چست)رو هم اندازه بگیر و تو الگو اندازشو ببین درسته اگه کم یا بیشتر باشه تو الگو درستش کن
mobiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 74 اگه اندازه ی خودت باشه که اینجوری نمیشه، دکلته بدون باکس دوزی وایمیسه مگه؟ دور روی سینه و زیر سینه(ا ... آهاندکلته با فنر و کاپ دوزی میخواستم بدوزمبه نظرت باکس بدوزم؟این آموزش باکس درسته؟ با همین بدوزم؟ آخه لقیهاش خیلی زیاده، مثلا لقی حلقه آستینش ۳ سانته
موجودی_خاص عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1338 آهاندکلته با فنر و کاپ دوزی میخواستم بدوزمبه نظرت باکس بدوزم؟این آموزش باکس درسته؟ با همین بدوزم؟ آخ ... مانکن سوزن خور نداری ؟ خیلی راحت میتونی الگوتو رو اون درست کنی
mobiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 74 مانکن سوزن خور نداری ؟ خیلی راحت میتونی الگوتو رو اون درست کنی دارم ولی چجوری؟اگر سختت نیست و مزاحم نیستم میشه توضیح بدی؟🥺