2777
2789

۸صب برم ازمایش بدم؟میترسم مثبت باشه ازمایشگاه جواب بفرسته واس بهداشت..کل بهداشت شهرمون مارو میشناسن..اخه ازمایش تو دفترچم زده ک بهداشت نوشته..اوتوقت مثبت بشه ابروم میره خخخخ

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸صب برم ازمایش بدم؟میترسم مثبت باشه ازمایشگاه جواب بفرسته واس بهداشت..کل بهداشت شهرمون مارو میشناسن. ...

نه اتفاقا آزمایش ایدز مثبت باشه فقط به خودت میگن بعد میفرستن مرکز درمانی ایدز مثل یه راز میمونه پیش دکترت اصلا نگران نباش هیچی نیست فقط توهم هست برو خیالت راحت بشه تازه اگرم باشه راه پیشگیری هست 

اگ مثبت بود زبونم لال خودم میکشم...دیروز داشتم فک میکردم چ جوری خودم بکشم خخخ...تازه واقعا از خداهم گله مند میشم..اینهمه ادم ک هزار جور خلاف میکنن سالمن اون وقت من...هرچند میدونم ک فکر بیخود ولی بازم واسم عجیبه اینهمه ذکر میگم خدا کمک نمیکنه  ب ارامش برسم

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
اگ مثبت بود زبونم لال خودم میکشم...دیروز داشتم فک میکردم چ جوری خودم بکشم خخخ...تازه واقعا از خداهم ...

اره من خودمم فکر میکنم میگم خودمو میکشم ولی از وقتی که تو نت نمیرم اروم شدم اینا همش علاعم وسواس فکریه باید پیش روانشناس بریم

اگ مثبت بود زبونم لال خودم میکشم...دیروز داشتم فک میکردم چ جوری خودم بکشم خخخ...تازه واقعا از خداهم ...

من آنقدر این فکراتو میکردم از دخترم فاصله گرفته بودم ذهنی خودم و نمیدادم لیوان جدا میاوردم بوسش نمی کردم ولی الان بهترم قرآن بخون اروم میشی

من آنقدر این فکراتو میکردم از دخترم فاصله گرفته بودم ذهنی خودم و نمیدادم لیوان جدا میاوردم بوسش نمی ...

دارم قران ختم میکنم ولی بیفایدس..شاید شیطون زیادی مسلط شده رو افکارم

دارم قران ختم میکنم ولی بیفایدس..شاید شیطون زیادی مسلط شده رو افکارم

اره عزیزم برو تو نت بزن وسواس فکری خیلی هستم که مثل ما میمونن من اونارو دیدم اروم شدم گفت پس دیوانه مثل خودم زیاده البته به شما برنخوره ولی واقعا دیوانه ایم که این فکرارو میکنیم

دعا میکنم ک شماهم به ارامش برسی..شاید دعا من در حق تو مستجاب بشه..تورو خدا توهم واس من دعا کن بخاطر بچم...واقعا اون گناه داره 

راستی الان چند وقت از اون ماجرا ژیلت میگذره

دقیقا ۲۶شهریور۹۵بود..

دعا میکنم ک شماهم به ارامش برسی..شاید دعا من در حق تو مستجاب بشه..تورو خدا توهم واس من دعا کن بخاطر ...

حتما دعا میکنم ولی فقط خودمونیم میتونیم خودمونو اروم کنیم من مطمعنم هیچی نیست

سلام

وسواس های فکری بیشتر از اضطراب شما منشا میگیرن و اگر درمان نشه کم کم پیشرفت کرده و کل زندگی فرد و اطرافیان اون رو تحت تاثیر قرار میده. به جز موارد خاص برای درمان وسواس از دارو استفاده نمیشه (چون دارو مثل مسکن هست و هر زمان قطع بشه وسواس شما شدت میگیره) و اغلب با رفتار درمانی میشه بطور کامل وسواس درمان کرد.

تو این زمینه دکتر یعقوب اسماعیلی واقعا استاد به تمام معنی هستن. من اینو مثل سایر دوستان صرفا جهت تبلیغ برای ایشون نمیگم چون میدونم سرشون واقعا شلوغه. برای من باعث افتخاره که شاگر ایشون هستم. میتونید فیلم های ایشون از سایتشون ببینین و خودتون قضاوت کنین. آدرس سایتشونم فکر کنم این باشه