اشکبوس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 428 عنوان قد خودم رلم 109 بازدید | 16 پست قد من 162 اون 188خیلی کوچیکم پیشش؟نظرتون مشکل ایجاد میکنه؟ 1403/10/26 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12524 26 سانت بنظر من قشنگه من قدم 155 پارتنرم 2 متر هم باشه من باز اعتماد ب نفسه رو دارم پیشش اصلا حس نکنین بدین..کوتاهین و...از سرشم زیادی من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44258 این چیزا سلیقه ای هست بیشتر ولی خب اکثر مشاورا میگن اختلاف قد زیاد میتونه مشکل ساز بشه به مرور زمان با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
bahar1_385 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5355 اتفاقا کوچیک خوبهمن خودم ۱۵۸نامزدم ۱۸۷خیلی هم خوبه راضیم😂
اشکبوس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 428 مشکل ایجاد نمیکنه اما خب خیلی ازش کوتاه تری بده قدم؟کنارش کوتاه دیده میشم؟
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22887 بده قدم؟کنارش کوتاه دیده میشم؟ ن قد شما بده ن قد ایشون فقط از نظر قدی بهم نمیایین ک خیلیا مثل شما هستن و خیلی هم خوشبختن 💚🌱
اشکبوس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 428 26 سانت بنظر من قشنگه من قدم 155 پارتنرم 2 متر هم باشه من باز اعتماد ب نفسه رو دارم پیشش اصلا حس نکن ... آخه بدنساز هم هستش اعتماد به نفس ندارم اصن
bahar1_385 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5355 آخه بدنساز هم هستش اعتماد به نفس ندارم اصن ولی ترکیب باحالی هستیناااتو ریزه میزه اون هیکلی خیلی خوبه به نظر من ماهم همینجورییم
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12524 آخه بدنساز هم هستش اعتماد به نفس ندارم اصن اگ اعتماد بنفس نداری کات کن چون حس کم بودن بهت دست میده ولی بنظر من اصلااا چیز خاصی نیس ک بهش فکر کنی حتا من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12524 ولی ترکیب باحالی هستیناااتو ریزه میزه اون هیکلی خیلی خوبه به نظر من ماهم همینجورییم 162 ریزه میزه نیس ..فقط پیش اون پسر کوتاهه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
اشکبوس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 428 ولی ترکیب باحالی هستیناااتو ریزه میزه اون هیکلی خیلی خوبه به نظر من ماهم همینجورییم نه ریزه نیستم توپرم
اشکبوس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 428 اگ اعتماد بنفس نداری کات کن چون حس کم بودن بهت دست میده ولی بنظر من اصلااا چیز خاصی نیس ک بهش فکر کن ... خودشم میگه مشکلی نداره با قد من ولی دوسش دارم نمیتونم کات کنم