2777
2789
عنوان

سلام این خواستگار بله یا جواب رد

485 بازدید | 53 پست

سلام خانمای عزیز

یکی از نزدیکانم دخترخانمی هستن ک نزدیک ۴۰سالشونه بنا به دلایل شخصی و ترسی ک از ازدواج داشته تاالان جدی ب ازدواج فکرنکرده و بخاطرهمین تا ابن سن ترجیح داده مجرد بمونه.. اقای خواستگار یه مرد کاملا پخته و خیلی مردونگی توی شخصیتش هویداست.. از نکات مثبتش اخلاق در نگاه اول و در معاشرت اول بسیار خوب و اجتماعی و مردم دار.. درامد ثابت البته شغل ازاد بین۴۰تا۵۰میلیون.. خونه و ماشین دارن وسنشون ۴۵ساله.. از ده فاکتور اخلاقی هر ده تاشو ایشون داره... قد بلند یک متر و۹۰ فکر میکنم وزن ایده ال چهره مردونه اما تنها مشکلی ک دخترخانم باایم اقا داره کچلی این اقاهست.. اقا ب دلیل شغلش نمیتونه کاشت بره... کچلی ایشون ازهمین حالا باعث دودلی شده و دختر خانم میگه نگرانم وقتی سرزندگی برم این بد اومدنه بیشتر بشه و باعث سرد شدنش بشه.. 

جواب شما؟ 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خانم همه چیو با هم میخواد؟؟؟

خیلی کارش اشتباهه بهترین ملاک معیار هارو ول کرده سنش هم که کم نیس و امکان اینکه با شرایط دیگ باز هم خاستگار باشه کمه

قبول کنه

کچلی هم تو ایران یکم سن بالاتر بره مردا دیگ مویی رو سرشون نمیمونه ب ظاهر عادت میکنی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

یه خانمی که نزدیک ۴۰ سالشه به نظرم دیگه نباید به کچلی گیر بده😅

وقتی همه چیش کامله دیگه چرا دنبال زیر بغل مار میگرده

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

بنظرمن تو این سن میتونن همدم خوبی برای هم برای ادامه راهشون بشن و به این موارد توجه نکنه چون طرف نکات مثبتش زیاده

مگه دیگه واقعا کچلی بخواد خیلی اذیتش بکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم