2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😢😢

365 بازدید | 45 پست

چند روزه عصبیم.همش بغض میکنم.گریه میکنم.حس میکنم دلم میخواد با یکی حرف بزنم.از کاه کوه میسازم.با شوهرم با عصبانیت حرف میزنم.انگار اصلا حوصلشو ندارم.دل تنگ بابامم.انگار دلم پر غم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روحشون شاد .  برای پدرت خیرات بده، خودتم درست کن شده 3تا ظرف حلوا . خیلی سبک میشی . براشون قران بخون. انشالله به آرامش میرسب

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
منم همین طورم اینقدر گریه میکنم شوهرم همش برام غر میزنه

من دیگه به شوهرم نمیگم.انگار حالمو نمیفهمه.تنها گریه میکنم.فقط دلم یه همدم میخواد.هیچکسم ندارم دردودل کنم

تو زندگیم زیاد سختی کشیدم.الان چند روزه هیچی خوشحالم نمیکنه.همش بغض دارم.اسفند سال پدرمه.بدجور دلتنگ ...

خدا روحشو قرين آرامش كنه فقط به چيزاى خوب زندگيت فكر كن به هرچى كه فكر ميكنى دارى و خيليا تو حسرتشن

غصه نداشته هاتو نخور ميگذره..

خدايااااا شكــرت
تو زندگیم زیاد سختی کشیدم.الان چند روزه هیچی خوشحالم نمیکنه.همش بغض دارم.اسفند سال پدرمه.بدجور دلتنگ ...

واسش خیرات کنید قران و نماز و... بخونید به ارامش خودتونم کمک میکنه برید زیارت هرامام یاامازاده ای که میتونید

میدونم دل و دماغ نداری اما کمک میکنه خ زیاد

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
من دیگه به شوهرم نمیگم.انگار حالمو نمیفهمه.تنها گریه میکنم.فقط دلم یه همدم میخواد.هیچکسم ندارم دردود ...

عزیزم مواظب خودت باش.با گریه و دلتنگی که جیزی درست نمیشه.بیشتر مرض ها دور از جون از غصه زیادیه.براش دعا کن ،که دعای اولاد احسان جاریه س...قران بخون.ان شاءالله  دلت آروم میشه گلم