2777
2789

بیینم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا فرستادم گفت بزودی منتشر میشود؟؟ 👀👀👀

منتشر شد

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

چرا او اینترنت میگزدم دماغ هیشکی شبیه دماغ من نیست؟ 😶میخواستم قبل و بعدش ببینم پیدا نمی کنم

میخوای عمل کنی؟

خوبه که

اره تو فکرمه عمل ولی الان شیرده دارم

تو عکس که اوکیه

پس صبر کن تو انتخاب دکتر هم دقت کن

تو عکس که اوکیهپس صبر کن تو انتخاب دکتر هم دقت کن

نمی دونم چکار کنم کدوم دکتر ولی صمدی زاده خیلی تعریف می کنن

بینی من هم گوشتی هم عوض داره یکم هم پهن از پایین

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
2790
2778
2791
2779
2792