2777
2789
عنوان

یبوست بواسیر 😞

116 بازدید | 11 پست

ببخشید این تایپکو زدم چن روزیه یبوست دارم بعد امروز متوجه ی گوشت اضافی شدم ینی بواسیره چکار کنم خیلی میترسم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود جراحی ینی با دارو حل نمیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم،برو داروخونه پماد مخصوص بگیر،رژیم غذائیتو درست کن آب زیاد بخور،یبوستت که بر طرف بشه میتونی کنترلش کنی اگه نوع یک باشه.نوع یک رو میشه با اصلاح رژیم و بر طرف کردن یبوست جلوی پیش روی و به عمل کشیدنش رو گرفت.

عزیزم،برو داروخونه پماد مخصوص بگیر،رژیم غذائیتو درست کن آب زیاد بخور،یبوستت که بر طرف بشه میتونی کنت ...

من دو هفته اس امتحان دارم اصلا درست غذا و آب نخوردم ب خودم نرسیدم یبوست بخاطر این گرفتم ولی این جدید بود دیدم سابقه یبوست نداشتم🤦‍♀️

من دو هفته اس امتحان دارم اصلا درست غذا و آب نخوردم ب خودم نرسیدم یبوست بخاطر این گرفتم ولی این جدید ...

سعی کن از خودت غافل نشی به خودت برس،مربای گل سرخ خیلی خوبه ناشتا یه قاشق بخور روشم یه لیوان آب ولرم،سالاد بخور روغن زیتون بخور،پماد بخر برای بواسیر،رعایت کنی خوب میشی،حتماً حتماً رعایت کن بدتر بشه بزنه بیرون دیگه نمیشه کاریش کرد باید عمل کرد.تا داخلی هست کنترل کن.مال من دو ماه طول کشید تا کنترل بشه،من خیلی داشتم اذیت میشدم خارش  شدید درد سوزش.

اگه میخوای خوب بشی فقطططط سوپ آبدار بخور و آبش زیاد باشه

ناشتا تو آب ولرم تخم شربتی یه لیوان پررررر با تخم شربتی زیا بخور

سریع ار بین نمیره وراحت نمیشی

باید ماههااا مداومت کنی

روغن زیتون خیلییی مهمههه ناشتا و قبل خواب چند قاشق 

اگه وضعت خیلی وخیمه اینا رو باید با شدت زیاد عملی کنی اما اگه شدت بیماریت کمه میتونی کم و زیاد کنی اینایی که گفتم

باریج رو به داخل بزن

دیلتیازم رو بیرون 

هرروز ۳ باز

منم مدتها درگیر بودم که اینطوری بهتر شدم

اگه بهتر شدی برام دعا کن که خیلییییییی خیلییییی محتاجم به دعا و حالم بده 

حتما عملی کن

این تاپیک رو ذخیره کن اگه بهتر سدی خبرم کنی

خیلی دعام کن🤕

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اگه میخوای خوب بشی فقطططط سوپ آبدار بخور و آبش زیاد باشهناشتا تو آب ولرم تخم شربتی یه لیوان پررررر ب ...

برا من خیلی شدید الان اوکیم باشه عزیزم مرسی ایشالا ک هر مشکلی داری حل شه❤️

برا من خیلی شدید الان اوکیم باشه عزیزم مرسی ایشالا ک هر مشکلی داری حل شه❤️

ممنون عزیزم

تخم شربتی اشتباه نوشتم تخم شربتی نههه

خاکشیر باشه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/