2777
2789
عنوان

افسردگی دوستم

282 بازدید | 14 پست

دوستم یه دختر شیش ماهه داره کلا دوست داشت دخترش شکل خانواده شوهرش بشن چون اونا خدایی خوشگلن ولی کار خدا فتوکپی خودشه .البته خودشم بدک نیست ولی چشای بچش خیلی ریزه . همش گریه میکنه و ناراحت چیکار کنم یکم آروم بشه حالا خودم دردم کمه اینم شده قوز بالا قوز بدبختی چشم دیگه بعدا درشت نمیشه که بگم حالا خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ادم میتونه ناسپاس باشه خدایه من اینا مشگل ندارن حتی اگربچش کورم باسه نباید نارضایتی بابت ظاهربچشوبگه بایدنااحت باشه که نمیبینه این طفل معصوم که سالمه ..درضمن من شخصا چشمام درشته عاشق چشمای ریزوشیطونم کیف میکنم میلینم این حرفا چیه خدایا خوشبحالشون غصه ندارن مردم گیر به ریزی چشم میدن

مطمعن باشن بزرگ که بشه خوشکل میشه.خیلی از این موردا دیدم و برعکسشم دیدم کوچیک بودن بسیار زیبا حالا بزرگ شده زیاد خوشکل نیستن

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

آخه هر کی بهش میرسه تو روش میگه بچت چقدر زشته خانواده شوهرشم همش میگن اصلا شکل ما نیست کپی خودته و دختر جاریشو همش میگن شکل ماست اونم بلد نیست جواب بده فقط میخنده ولی از درون ناراحت میشه منم تازه خیلی ناراحت میشم 

آخه هر کی بهش میرسه تو روش میگه بچت چقدر زشته خانواده شوهرشم همش میگن اصلا شکل ما نیست کپی خودته و د ...

خودش بچه شوبزرگ نشون بده همش ازش تعریف وتمجیدکنه و.....بجای ایناروزی هزاربارسجده شکربجابیاره که بچش سالمه وبه کسایی که به دخترش حرف میزنن دررفت وآمدنباشه ونارحتیشوبروزبده

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه
آخه هر کی بهش میرسه تو روش میگه بچت چقدر زشته خانواده شوهرشم همش میگن اصلا شکل ما نیست کپی خودته و د ...

یانقطع ضعف داده دستشون یا اونا بی شرمو حیان کاری نداره اگرسبیه ببخشیدببخشید سمندون هم شده باسه اگر هرکی هرکی گفت چرا فلانه یه وااااووووااااااا سفت بادهنه باز بگه انگار به دیوانه گفته یه نگاه عاقل اندرسفیه بکنه حله دودفه که اینکارو بکنه همه ازدم لال میشن ...اگرنکنه حتما خودشم موافقه زشتی بچشه انفاقا برعکسه همه چی من انقدر بچه خوسگلی بودم بخدا تموم این عکسای کارت پستالی که ازبچه میزنن ها اصلاصفر بود الان ولی به نظرخودم حتی معمولیم نیستم 😁😁😁