2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خا بعد اینکه چاقو رو گذاشتی سرجاش قرص ابی هاتو بشور بخور بعدم برو بخواب به امید شفا

مازندرانی هستی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

یه پسر دایی دارم خیلی وحشیه

زنش میره بازار یه دستفروش به زنش که با بچه بود تیکه میزنه اینم میاد به شوهرش میگه میره با چاقو گوش سمت چپ مرده رو میبره

دو ماه اقتاد زندان ولی دیه گوش طرف رو جور کرد داد

درسته کارش زشت بود ولی خوب کرد چون نباید به زن بی احتزامی کنن

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

نه عزیزم گیلانی ام

من مازندرانم ماخیلی ازخااستفاده میکنیم🤭

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

یه پسر دایی دارم خیلی وحشیهزنش میره بازار یه دستفروش به زنش که با بچه بود تیکه میزنه اینم میاد به شو ...

جدی میگی؟گوششوکامل برید؟

جدی میگی؟گوششوکامل برید؟

نه فقط گوش سمت چپش رو

دیه شو کل خانواده گلریزون کردن دادن تا از زندان ازادس کردن

خیلی شره این بشر

صد باز بهش گفتم

زنش میشه یکی دختر دایی هام

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/