2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماری خطرناکیه به مغز و پرده های مننژ و مایع بین پرده ها مربوطه ی جورایی بخوایم عامیانه تعریفش کنیم میشه عفونت مغز البته من پزشک نیستم ولی پدرم در معرضش بود جوجه اش سوراخ شده بود و مایع مننژش کلا داشت خارج میشد از مغزش و ....

پزشک نیستمولی عفونت پرده ای مغزه و اگر یکمی دیر بیماری که علائم داره رو ببرید دکتر امکان مرگش بشدت ب ...

ععوارض شروع شده و بردن بیمارستان الانم بستری میخوام بدونم خطری داره 

چون الان تحت درمان هست دو روزه فقط سر درد شدید داره

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بیماری خطرناکیه به مغز و پرده های مننژ و مایع بین پرده ها مربوطه ی جورایی بخوایم عامیانه تعریفش کنیم ...

الان پدرت حالش خوبه 

چی سوراخ شده بود 

نه این فقط سردرد شدید دارع

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ععوارض شروع شده و بردن بیمارستان الانم بستری میخوام بدونم خطری داره چون الان تحت درمان هست دو روزه ف ...

خوبه زود بردن ولی بله خطر مرگ داره ممکنه به مرور بر تو کما

ولی خیلی هم بودن خوب شدن بستگی ب شدتش و راستش بیمارستان و شهر داره

الان پدرت حالش خوبه چی سوراخ شده بود نه این فقط سردرد شدید دارع

جمجه اش ببخشیدددد تایپ گوشیم عوضشون می‌کنه 🥲😂

الان بهتره چندین سال میگذره ولی دو سه بار عمل کرد هنوز هم گاها از خارج میشه از بینیش ولی خیلی کمتره میشه درمانش کرد اگر به موقع مراجعه کنید پدر من بخاطر نقص پزشکش اینطوری شد دکتر جمجه اش رو سوراخ کرد وگرنه مشکلی نداشت قبلش 

خوبه زود بردن ولی بله خطر مرگ داره ممکنه به مرور بر تو کماولی خیلی هم بودن خوب شدن بستگی ب شدتش و را ...

اهان نه این دو روزه بیمارستان هست آزمایش اینا میگیرن 

حال عمومی اش خوبه فقط سردرد براش نا نذاشته 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪