2777
2789
عنوان

خبر خوش برای بچه های ژنتیک😍🧬

| مشاهده متن کامل بحث + 15386 بازدید | 214 پست
وای عالیه مرسی عزیزم،برات آرزوی موفقیت دارم 🤗😘

همچنین😍💗

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مصی جون یه سوال دارم،ژنتیک انسانی همون ژنتیک پزشکیه؟وزارت بهداشت

بله

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کسی که زیست خونده اطلاعاتش از یه دکتر بیشتر نباشه در حدش هست عزیزم نمیدونسنی بدون😄

کمتر چرت بگین تروخدا 

دانشگاه آزاد بدون کنکور میگیره 

ازمایشگاه پاس کردین عملی پاش کردین هماتو انگل قارچ بیوشیمی پاتولوژی باکتری میکروب ویروس سم شناسی خون شناسی ایمنی شناسی بانک خون 

هر وقت اینا رو پاس کردین بعد زر زر کنین خواهشا

دکترای مملکت غلط بکنن اندازه بچه های زیست ادعا داشته باشن🥴

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

کمتر چرت بگین تروخدا دانشگاه آزاد بدون کنکور میگیره ازمایشگاه پاس کردین عملی پاش کردین هماتو انگل قا ...

چه خبرته چه بی ادبی بابا،هرچی باسه از شماها هم دانشمون بیشتره هم ادبمون،ریپلی ام نکن ،خوشم نمیاد با کسیکه لولش اینقد پایینه بحث کنم

چه خبرته چه بی ادبی بابا،هرچی باسه از شماها هم دانشمون بیشتره هم ادبمون،ریپلی ام نکن ،خوشم نمیاد با ...

دآنش چی آخه 

من تو رو ریپلی نکردم خانم نخبه تو منو ریپلای کردی بعد ده روز

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

سلام مصی قشنگم خوبی؟ نمیخوای تاپیک جدید بزنی دلمون پوسیدد😁 ی تاپیک انگیزشی بزننن🤩

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

سلام خوبی مصی جان خوبی عزیزم 

من پوستم مختلط هست 

میشه یک فوم شست و شو و ضد آفتاب مناسب پوست بهم معرفی کنی؟ 

یکی به من گفت برای سیاهی زیر چشمام کرم دور چشم روک استفاده کنم به نظرت بخرم مناسبه؟