2777
2789
عنوان

کنکورررر

129 بازدید | 15 پست

سلام سلاممم بچها یه سوال برای کنکور ارشد چه منابعی انتخاب کنم که خیلی قوی باشه دلم میخواد شهر خودم قبول شم دوری و شهرستان دیگه نمیتونم😭

و اینکه اگه قبول شدم چه گرایشی برم 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

https://t.me/konkoorinilayاین لینک کانال تلگرام درسیه منهمن روزی ۱۵ ساعت میخونمچون امشب زدم عضواش کم ...

من اومدم 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://t.me/konkoorinilayاین لینک کانال تلگرام درسیه منهمن روزی ۱۵ ساعت میخونمچون امشب زدم عضواش کم ...

برای ارشد انقدر میخونین؟ من نمیتونم اخه سرکارم میرم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

منی ک دنبال شهر دورم

نه خیلی سخته دام میخواد رو تخت خودم بخوابم جدی برام حسرته

من ارشدش رو ندیدمبرای کنکور اصلی دارم میخونمینی امسال دوازدهمم

اها نه اونو ۵ سال پیش گذروندم😭😂رشتت چیه

واسع انسانی نیس؟

تجربیم من

ولی کلا ساعت مطالعش دیگه

ربطی نداره انسانی باشی یا تجربی

البته ۵ تاشون انسانیه عضوا چون براشون ساعت و پارت مهم بود نه چیزی که میخونم

ببخشید که قبلش بهت نگفتم تجربیم واقعا شرمندم❤

‌‌التماس دعا.

آخی خوشبحالت🥺🥲😂تجربی

قبول دارم کنکور سخته ولی بعدش خیلی با حاله هرکیم میگه نه و فلان غر بیخوده چیزیم نمونده خسته نباشی

تجربیم منولی کلا ساعت مطالعش دیگهربطی نداره انسانی باشی یا تجربیالبته ۵ تاشون انسانیه عضوا چون براشو ...

خاهش موفق باشی 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

بهارانزیبا@