2777
2789
عنوان

خسته شدم

277 بازدید | 8 پست

از ازدواجم پشيمونم.

كاش ميتونستم برگردم عقب و بگم نه.

كاش يكم بيشتر دوران آشناييمون طول ميكشيد و كاش كه من عجله نميكردم.

دارم پيتر ميشم

به خدا حس پيري دارم.

شوهتم مرد خوبيه اما اخلاق هامون 

علايقمون

أينا أصلا ب هم نميخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوتاادم ک باهم ازدواج میکنن قرارنیست ک مثل هم باشن ادم با مامان خودشم هم سلیقه وهم عقیده نیست صددرصد.امازندگی مشترک یعنی ب سلیقه وعقایدهم احترام بذاری گاهی وقتاهم کوتاه بیایی چیزی نیس ک درست نشه

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

حالا که بقول شما نمیشه به عقب برگشت. پس سعی کن وجه مشترک هارو پیدا کنی و  تقویتشون کن شک نکن با هرکس دیگه ای هم اگه ازدواج میکردی تفاوتها وجودداره. اگه هدفتو ساختن زندگی موفق با همین ویژگی ها ببینی حتما میشی نه که ناامید دست رو دست بذاری

منم اوایل ازدواجمون خیلی پشیمون بودم چون دنیا من و شوهرم خیلی با هم فرق میکرد .با این که یک سال تحقیق کردیم و کاملا خانوادکی با هم رفت و آمد داشتیم ولی بعد از ازدواجه که روی دیگه آدما دیده میشه.شوهر منم مرد خوبیه و مدل تربیتامون خیلی متفاوت بود ومنم خیلی اذیت میشدم

ولی سعی کردم زندگیم رو بسازم و شرایط رو تغییر بدم .اگه قوی باشی و تلقین مثبت داشته باشی کم کم شرایطت عوض میشه و زندگیت تغییر میکنه.الاتون الحمدلله زندگیمون خیلی شیرین تر شده .و شوهرمم خیلی تغییر کرده .خودشم چند بار اذعان کرده 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

منم همینم اما چه می شه کرد.. من فقط از خدا میخوام اروم بچه مو بزرگ کنم و وقتی دیگه بهم نیازی نداشت عمرم تموم بشه.. دیشب تا صبح گریه کردم.. اختلاف فرهنگیمون داره بیچاره م میکنه.. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز