2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

کارش ؟

خونه ؟

ماشین؟

پول و پس انداز ؟

حقوقش چقدره؟

چندتا بچه ان؟

مادر پدرش زنده هستن یا در قید حیات نیستن؟

اخلاقش چطوره؟

خصوصیات فامیلاش و خانوادش ؟

قیافش ؟

اینا یه لیستی از معیار ها هستش شما باتوجه بهش جوابشو بده به خودت دودوتا چهارتا کن با توجه به روحیات خودت و خانوادت و ج بده بهشون

عزیزم بستگی داره خیلی ایده ال به نظر نمیان نمیشه آدم تو همه چیز متوسط باشه بلاخره باید یه چیزی داشته باشه که باعث برتریش بشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

اخه سمج بودن و قد انقدر و وزن اونقدر که نشد ملاک 

باید شخصیت و رفتارش رو بسنجی و بپسندی

الان مثلا پدرت یا برادرت یا بقیه مردهای اطراف، در طولانی مدت رفتار درست یا غلطشون بیشتر به چشمت میاد یا بقیه موارد؟ 

اینا چیزاییه که خودت باید تصمیم بگیری میتونی باهاش کنار بیایی واست تو زندگی چقدر اهمیت داره؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میدونم ولی وزنش خیلی کمه من تو کلاسمون همکلاسیم دختره قدش ۷۰ هست وزنشم ۶۰ خیلی لاغره تو حساب کن دیگه ...

اره واسه پسر وزن مناسبی نیست  باید بره باشگاه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من قدم۱۶۸ وزنم۶۰ توپرم😂😐

خو آخه انیشتین منم همینو میگم 

وزنش کمه در برابر قدش هرچی قد کم تر باشه وزن بهتر خودشو نشون میده خوب تو ۶۸ اون میگه ۷۳ هست قدش 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸