2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تاحالا انجام ندادم ولی یکی از دوستام میگه هرسال شبای قدر ی خانومی برای کل خونوادشون سرکتاب باز میکنه ایندشونو میگه اون ک خیلی قبول داره من ب شخصه خودم اعتقادی ندارم

من تاحالا انجام ندادم ولی یکی از دوستام میگه هرسال شبای قدر ی خانومی برای کل خونوادشون سرکتاب باز می ...

شماره اونو بگیربه مام بده

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

من ک اصصصلا قبول ندارم

حالا احتمالی برا ده نفر میگن برا سه چهار نفر تقریبا درست در میاد از شانسی دیگ میگن راست میگه وگرنه اصلا کسی از آینده مت ب جز خداوند خبر نداره مطمئن باش هر چی کی باش مشکلت اگ خدا بخواد بهت میگ توکل ب خود خدا کن و ایندتو بسپار ب دستش 

والا من شنیدم بعضی از اینا جادو و طلسم میکنن ک مثلا همیشه کارت گیرشون بیفته بخاطر سود و منفعت خودشون و خیلی عواقب بد دیگ تازه تو قران کریم هم خداوند گفته 

مشکلت هر چی ک هست ان شاءالله  ک حل بشه ولی سراغ این مسائل نرو

من ک اصصصلا قبول ندارمحالا احتمالی برا ده نفر میگن برا سه چهار نفر تقریبا درست در میاد از شانسی دیگ ...

اره عزیزم با این خیلی موافقم ولی خیلی مشتاق شدم یبار انجام بدم خیلیا میگن که هرچی گفت راست شد به قول شما ولی هیچکس جز خدا خبر نداره از فردای انسان 

اره عزیزم با این خیلی موافقم ولی خیلی مشتاق شدم یبار انجام بدم خیلیا میگن که هرچی گفت راست شد به قول ...

عزیزم بخدا دیدم ک میگم ی نفر هست اطراف ما هم خدا شاهده اشتباه میگ اما چون برا چن نفر شانسی درست در اومده و اینقد اون چن نفر این ور اونور تعریف کردن تلقین شده ب همهمه ک راست و دقیق میگ با این بخدا خود بچه هاشم میگن شانسی میگ 

نرو پای موکلین اون شخص رو ب زندگیت وارد نکن عزیزم خواهرانه نصیحتت کردم دیگ خوددانی  

با این وجود حتی اگرم درست در بیاد چرا باید پای موکلین اون شخص رو ب زندگیش باز کنه ؟؟؟؟ اصصصلا تو قرا ...

عزیزم خانوم پرسید سرکتاب قبول دارید؟ گفتم نه و سمت این مساعل به هیچ عنوان نمیرم. میگم دعا نویسایی که موکل دارند میدونند😑

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.