2777
2789

من مامانم داره بیرون رفتنی یا کلاه یا هدبند میندازه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. 

من دارم 

دارو نمیخورم چون فایده ای نداره

ولی کلم رو همیشه میپوشونم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم شما تیر میکشه سرت؟؟؟

لابد اگه به آدمایی که هیچ ظلمی به من نکردن و گرایش جنسی مورد پسند خودشون رو دنبال میکنن فحش بدم سرم تیر نمیکشه!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

جان؟؟؟چه ربطی داره؟

واااای 

ببخشید تاپیک های مختلف قاطی شد

معذرت فراوان

بله تیر میکشه شدید

ترسیدم گفتم چیشده😂😂😂😂عزیزم شماهم شقیقه و پشت سرت خود به خود تیر میکشه؟؟؟من نگرانم یکم

بازم معذرت

پشت سرم نه 

شقیقه گونه و پیشونی

نه ترس چی؟

فقط کلت رو حسابی گرم نگه دار

ترسیدم گفتم چیشده😂😂😂😂عزیزم شماهم شقیقه و پشت سرت خود به خود تیر میکشه؟؟؟من نگرانم یکم

من سینوزیت شدید دارم پشت سرهم درد میگیره گوشمم درد میگیره بخاطر التهاب زیاد