2789
عنوان

سقط مکرر

1095 بازدید | 25 پست

سلام ۳۱ساله ام وچهارتا سقط .بارچهارم پوچ بود همشون زیر دوماه ازبین رفتند چکارکنم امپول وقرص هم مصرف کردم از ژنتیک هم دادیم مشکلی نداریم چکارکنم فرزند از بهزیستی بیاریم یا بازم حامله بشم خستم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم نمیدونم به شما باید چی بگم ولی خود من سه تاسقط داشتم که بعدش هم ژنتیک رفتم که گفت یک سال باردار نشو فست فود نخور وهردوتون قرص اسید فولیک پنج بخورید بعدم حاملگیه چهارم بلافاصله امپول هپارین وقرص اسپرین روخوردم که خداروشکر بچه قلبش زد وموند 

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد

ببین اون خانومه ساغر کثیری ک متخصصه توی شبکه منو تو میاد صحبت میکنه خودش ی بار گفت من خودم ۷ تا سقط داشتم الان دوتا پسر دارم با وجود آمپول و دارو گفت انقد آوردم تا برام مونده

عزیزم همسایه ما هم 4بار سقط مکرر داشته.ک الان ب لطف دکتر پرویز خوشبخت (مازندران بابل)18هفتشه،از ابتدای بارداری تا ب الان و تا اخر بارداریش داره امپول تزریق میکنه ک هرسری هم فک کنم عوض میشه داروهاش

چرا فست فود گفت نخوری?

دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم گفت سوسیس وکتلباس خودشون میتونن به مرور مشکل ژنتیکی ایجاد کنن وباعث سقط بشن

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد
دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم گفت سوسیس وکتلباس خودشون میتونن به مرور مشکل ژنتیکی ایجاد کنن وباعث سقط بش ...

ما زیاد مصرف میکنیم البته سوسیس و کالباس نه  ولی فست فود زیاد مصرف میکنیم بچه اولم سقط شد زیر دوماه .