2777
2789
عنوان

قرصی هست برای بیخیال شدن ❓

215 بازدید | 16 پست

از بچگی خیلی عذاب کشیدم کلا زندگی سختی داشتم.  الان  زندگیم خوبه خدا رو شکر

ولی از درون نابودم  ظاهری خوب میگیرم ولی تو تنهایی گریه میکنم  تو مغزم پر از آشوب و جنگه  همش گذشته رو باز میکنم و تنهایی گریه میکنم.

قرصی چیزی هست وابستگی  نیاره؟

ورزش و موسیقی و اینا  بی اثر بوده..‌..

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه گریه هم نمیتونم بکنم خیلی وقتا حداقل با گریه سبک تر میشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من دیگه گریه هم نمیتونم بکنم خیلی وقتا حداقل با گریه سبک تر میشی

خیلی فشار روم باشه گریه میکنم... 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

به این فکر کن که اگه بیخیال باشی زیبا و جوان میمونی ، و فکرو خیال و غصه خوردن ظاهرت رو پژمرده میکنه

اگر الان زندگی خوبی داری و جسمت از گذشته ی سختت رها شده کم کم به خودت یاد بده که روحت هم باید در ارامش باشه ، سعی کن توی محیط های شاد قرار بگیری ، فیلم های شاد ببینی به ظاهرت اهمیت بدی ، یا مثلا چندبار پیش تراپیست بری و باهاش حرف بزنی تا اروم بشی

و در نهایت باید یاد بگیری که تسلیم باشی🙂اگر الان زندگیت خوبه در برابر گذشتت تسلیم باش و رهاش کن ، از جوانیت مراقبت کن و گذشته و مشکلاتش وچیزایی که نمیشه تغییرش داد رو کمرنگ کن برای خودت... درمانت همیشه خودتی به شرطی که روحیه ات رو شاد کنی

به این فکر کن که اگه بیخیال باشی زیبا و جوان میمونی ، و فکرو خیال و غصه خوردن ظاهرت رو پژمرده میکنها ...

یه مدل دخترایی هستن که روحیه شادی دارن یا اینکه خیلی خودمونی بخوام بگم ادمای باستاره و دوس داشتنی ای هستن ، من تو زندگیم دوبار با همچین ادمایی برخورد داشتم ، یه جوری ان که وقتی باهاشونی حالت کلا عوض میشه و توی اون بازه زمانی کلا بیشتر دردات یادت میره و انگار حالت خوبه و ارومی... اینجور دوستایی پیدا کن که حالتو خوب کنن ، بیرون باهاشون بری بهت خوش بگذره و حتی شده چند دقیقه حال و احوالت بهتر بشه ، حرفم اینه تنها نگذرون ، سعی کن از خونه بزنی بیرون و یه همراه یه رفیقِ شاد و شنگول پیدا کن ، خیلی تاثیر داره خیلیی...