2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جواب بیبی چکم قبول نداشتم چطور به وایتکس اعتماد میکنید

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میگن درست نیست ولی من انجام دادم درست بود ماههای قبل که باردار نبودم کف میکرد ولی زودم کفش از بین میرفت ماهی که باردار بودم کفش میموند،  هرچند سقط شد 

دوستامم انجام میدادن سر بارداریاشون درست بود

🤍🌱
اینهمه بیبی چک حالا چرا وایتکس😂😂😂😂😂

بی بی زدم ولی منفی بود ولی میگن اگ زود بزنی منفیه

این وایتکس برای دفعه پیش برام درست بود برای همون الانم امتحان کردم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

یبار از سر کنجکاوی انجام دادم درست بود 

روز دوم که آمپول اچ سی جی زده بودم و بدن هورمون بارداری داشت تست کردم کف کرد کفش سه ساعت باقی موند مثبت بود  ولی روز ۱۵ بعد آمپول دوباره تست کردم کفش یک دقیقه هم نموند و منفی شد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بی بی زدم ولی منفی بود ولی میگن اگ زود بزنی منفیهاین وایتکس برای دفعه پیش برام درست بود برای همون ال ...

چجوریه وایتکس؟ 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

فقط بیبی چکعلایمت رو بگو چندمه پریودته؟

منفی بود صبح زدم

علائمم نافم درد میکنه حالت پریودی دارم بیحالم

واینکه بچه هم شیر میدم

پریودم دقیقا مثل بچه اولم وقتی حامله بودم فاصلشون کم شد 

وااا واکتس چرا بی بی چک بزن معتبر تره

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

من جواب بیبی چکم قبول نداشتم چطور به وایتکس اعتماد میکنید

اخه برام درست دراومد

ماه قبل امتحان کردم هیچ واکنشی انجام نداد ولی الان دقیقا مثبته

بارداری قبلیمم با وایتکس زدم مثبت بود

اخه برام درست دراومدماه قبل امتحان کردم هیچ واکنشی انجام نداد ولی الان دقیقا مثبتهبارداری قبلیمم با ...

والا من اعتماد ندارم تا ازمایش دادم مثبت شد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میگن درست نیست ولی من انجام دادم درست بود ماههای قبل که باردار نبودم کف میکرد ولی زودم کفش از بین می ...

اره منم بارداری قبلیمم با وایتکس زدم مشخص شد

الانم برای من کف میکنه و کفش ماندگاره بااینکه ماه پیش فقط میجوشید