2777
2789
عنوان

پکییج افزایش قد

122 بازدید | 23 پست

من رشدینو خریدم 15 سالم بود نصفشو انجام دادم نتیجه نگرفتم کسی با ورزش نتیجه گرفته

چه وایبی دارم به نظرتون ؟ تو تاپیکام هیچی نیست دنبال چی برو بیرون

چند سالته و قدت چنده؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

قدت چنده؟ اگه خیلی پایینه برو متخصص غدد

ورزشایی مثل والیبال و بسکتبال اثر دارن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه چون صفحه ی رشدت اگه بسته شده باشه فایده نداره؛ فقط عمل افزایش قد میتونه افزایش بده که اونم خیلی دردسر داره و هزینه ی بالا چون دکترای ارتوپد کمی مهارتشو دارن

قدت چنده؟ اگه خیلی پایینه برو متخصص غددورزشایی مثل والیبال و بسکتبال اثر دارن

والیبال که خیلی وقته میرم هیچ تاثیری نداشته

چه وایبی دارم به نظرتون ؟ تو تاپیکام هیچی نیست دنبال چی برو بیرون

17 165

دختر قدت که خوبه. من با 163 قد متوسط دارم توی جامعه 

البته یک چیزی هست بعد پریود کلا افزایش قد خیلی سخته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

17 165

وا قدت خوبه که بعدشم صفحات رشدت رو ب بسته شدنه دیگه راه نداره خیلی با ورزش شاید ۲ ۳ سانت افزایش قد داشته باشی 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆