تا حالا تو نزدیکان آدمی بوده که مدام تحقیرتون کنه سرزنش کنه توهین کنه ،منم منم کنه فقط خودشو قبول داشته باشه بخواد همه رو کنترل کنه خلاف میلش عمل کنی توهین کنه حرف رکیک بزنه عصبی بشه حمله کنه بهت پشت سرت بره به این و اون بدگویی کنه کارایی که نکردی رو بگه کردی و حرفهایی که نزدی رو بگه زدی خواهرت هم باشه و شوهرش هم حمایتش کنه و بگه همه بد هستن جز ما ؟؟؟تو این موارد چکار میکنین ؟؟؟
از نظر مالی وضعشون خوبه ولی روحی روانی ثبات ندارن دو تاشون شبیه همین ...از همه چیز ایراد میگیرن قیافه رفتار اخلاق با تحقیر و خودشون رو قبول دارن ....بین همه فتنه انداختن کسی با کسی رفت و آمد ندارن بفهمن یکی میره خونه یکی دیگه اینقدر بدگویی میکنن که ترجیح میدید تنها بمونی ...میخوان تو مرکز توجه باشن و مدام تایید و تحسین بشن ...
آخرین بار باهام دعوای بدی کرد و فحش های رکیک داد اونم جلوی جمع سر اینکه رفتم خونه مادرم ...یهو از کاه کوه میسازن و دعوا راه میندازن فرقی ندارد جلوی چند نفر ...با گریه اومدم بیرون کاری کردن مادرم جواب تلفن منو نمیده ...
با یه روانشناس صحبت کردم متوجه شدم خودشیفته هستن و تازه فهمیدم چه بلایی سر اعضای خانواده آورده و چجوری با بازی روانی و نقش قربانی بین همه کدورت بوجود آورده و همه رو منزوی کرده ...تازه متوجه شدم از ایجاد تنش لذت میبرن و درمان هم نمیشن